Flygninger som går fra Cayenne – Félix Eboué flyplass (CAY)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner via 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Cayenne – Félix Eboué flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ORY Paris

1-2 flyvninger per dag

8t 30m Vis pris
FDF Le Lamentin

1-2 flyvninger per dag

2t 10m Vis pris
CDG Paris

1 flyvninger per dag

9t 0m Vis pris

Cayenne – Félix Eboué flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Cayenne – Félix Eboué flyplass
Flyplass (IATA) kode CAY
By Cayenne
Land French-Guiana (GF)
Fullstendig plassering Cayenne – Félix Eboué flyplass
Breddegrad 4.816667
Lengdegrad -52.366670
Vis på kart Google maps

Cayenne? Félix Eboué flyplassfasiliteter og tjenester

Cayenne? Félix Eboué flyplass, også kjent som Rochambeau flyplass, er den viktigste internasjonale inngangsporten som forbinder Fransk Guyana med verden. Flyplassen ligger nær byen Matoury, omtrent 13 kilometer sørvest for Cayenne, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og hyggelig reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Restauranter og kafeer: Flyplassen huser en rekke restauranter og kafeer som serverer en rekke deilige måltider, snacks og drikkevarer. Passasjerer kan nyte lokal og internasjonal mat mens de venter på flyreisen.
 • Tollfri shopping: Reisende kan unne seg avgiftsfri shopping i ulike butikker som ligger over hele terminalen. Fra parfymer og kosmetikk til suvenirer og elektronikk, flyplassen tilbyr et bredt utvalg av taxfree-produkter.
 • Detaljhandel: I tillegg til avgiftsfri shopping er det flere butikker. butikker som tilbyr klær, tilbehør, bøker og mer. Passasjerer kan bla gjennom disse butikkene og kjøpe alt du trenger i siste liten.
 • Minibanker og valutaveksling: Flyplassen gir praktisk tilgang til minibanker for kontantuttak og valutavekslingstjenester for internasjonale reisende.. Dette sikrer at passasjerene har enkel tilgang til den lokale valutaen.

Passasjertjenester

 • Wi-Fi: Cayenne? Félix Eboué Airport tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på flyreiser.
 • Lounge: Business class reisende og passasjerer med aktuelt Lojalitetsprogrammer kan nyte komforten og fasilitetene som tilbys på flyplassloungene. Disse salongene gir et fredelig og avslappende miljø borte fra den travle terminalen.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetjenester, inkludert bagasjeoppbevaring og innpakning, for å sikre sikkerheten og bekvemmeligheten til reisende. Passasjerer kan benytte disse tjenestene for å oppbevare bagasjen på en sikker måte eller beskytte dem under transport.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen er utstyrt for å imøtekomme behovene til passasjerer med redusert mobilitet eller spesiell assistanse krav. Dedikerte medarbeidere er tilgjengelige for å gi veiledning og støtte gjennom hele reisen.

Transport

 • Taxi og skyttelbuss: Passasjerer kan enkelt finne drosjer eller skyttelbuss like utenfor terminalen for å nå de ønskede destinasjonene. Det anbefales å bruke autoriserte transporttjenester for å sikre sikkerhet og bekvemmelighet.
 • Leiebiltjenester: Flere bilutleiefirmaer har skranker på flyplassen, og tilbyr et praktisk alternativ for passasjerer som foretrekker å utforske regionen på egenhånd. Besøkende kan leie en bil og kjøre rundt i sitt eget tempo.
 • Offentlig transport: Flyplassen har gode forbindelser til byen Cayenne og nærliggende områder gjennom offentlig transport. Busser og andre former for offentlig transport er lett tilgjengelig, og gir en rimelig måte å nå ulike destinasjoner.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester, Cayenne? Félix Eboué Airport sikrer en komfortabel og problemfri opplevelse for reisende som passerer dørene. Fra spisesteder til shoppingmuligheter, passasjerer kan nyte tiden på flyplassen før de legger ut på sitt neste eventyr.


Sıkça Sorulan Sorular

Cayenne – Félix Eboué flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CAY kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Cayenne – Félix Eboué flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Cayenne – Félix Eboué flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 9h 0m süren ve Airbus A330-200 ile gerçekleştirilen Paris - Charles de Gaulle Airport (CDG) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Cayenne – Félix Eboué flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Cayenne – Félix Eboué flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Air France, Air Caraibe gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Cayenne şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Cayenne şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Cayenne – Félix Eboué flyplass (CAY) tercih edilen seçenektir.

Cayenne yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella