Rimelige flyvninger fra Cauayan flyplass (CYZ)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Cauayan flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MNL Metro Manila

1 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris

Cauayan flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Cauayan flyplass
Flyplass (IATA) kode CYZ
By Cauayan by
Land Philippines (PH)
Fullstendig plassering Cauayan flyplass
Breddegrad 16.927778
Lengdegrad 121.756943
Vis på kart Google maps

Cauayan flyplassfasiliteter og tjenester

Cauayan flyplass ligger i provinsen Isabela på Filippinene, og er et viktig transportknutepunkt som betjener regionen. Med sin moderne infrastruktur og utvalg av fasiliteter, gir Cauayan Airport en praktisk og komfortabel reiseopplevelse for både innenlandske og internasjonale passasjerer.

Fasiliteter

Cauayan Airport har en rekke førsteklasses fasiliteter designet for å forbedre passasjerenes komfort og bekvemmelighet:

  • Terminalbygning: Flyplassens terminalbygning er romslig og godt vedlikeholdt, og gir et hyggelig miljø for reisende. Med fullt luftkondisjonert interiør og komfortable sitteplasser kan passasjerene slappe av før flyreisen.
  • Bagasjehåndtering: Cauayan flyplass har effektive og pålitelige bagasjehåndteringstjenester på plass for å sikre at passasjerenes eiendeler blir trygt transportert og levert raskt ved ankomst.
  • Detaljhandel og servering: Flyplassen har en rekke utsalgssteder og spisesteder, som gir passasjerene muligheter til å handle og nyte deilige måltider mens de venter på flyreisen.
  • Parkering.: For passasjerer som reiser til flyplassen med bil, tilbyr Cauayan Airport rikelig med parkeringsplasser for både kortsiktig og langsiktig bruk. Parkeringsområdet er godt vedlikeholdt og sikkert, og tilbyr trygghet til reisende.
  • Medisinske fasiliteter: Flyplassen har medisinske fasiliteter tilgjengelig i nødstilfeller. Opplærte medarbeidere er tilstede for å gi umiddelbar medisinsk hjelp om nødvendig.

Tjenester

I tillegg til sine utmerkede fasiliteter, tilbyr Cauayan flyplass en rekke tjenester for å sikre en jevn og en hyggelig reiseopplevelse:

  • Flyinformasjon: Passasjerer kan enkelt få tilgang til oppdatert flyinformasjon gjennom flyplassens digitale skjermer og kunngjøringer, og holde dem informert om eventuelle endringer eller forsinkelser.
  • Transport: Cauayan flyplass har ulike transportalternativer tilgjengelig, inkludert drosjer og bilutleietjenester, slik at passasjerer enkelt kan nå sine ønskede destinasjoner ved ankomst.
  • Wi-Fi-tilkobling: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi tilkobling gjennom hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobben mens de venter på flyene deres.
  • Bagasjevogner: Bagasjevogner står til passasjerenes disposisjon for å hjelpe til med transport av tung bagasje.. Denne tjenesten gjør det lettere for reisende å navigere gjennom flyplassen med letthet.
  • Fasiliteter for funksjonshemmede: Cauayan flyplass er utstyrt med fasiliteter for å ta imot passasjerer med funksjonshemninger, inkludert rullestolramper, tilgjengelige toaletter og utpekte parkeringsplasser.

Samlet sett streber Cauayan Airport etter å oppfylle passasjerenes behov ved å tilby moderne fasiliteter og pålitelige tjenester. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, sikrer flyplassens forpliktelse til passasjerkomfort og bekvemmelighet en hyggelig reise fra start til slutt.


Sıkça Sorulan Sorular

Cauayan flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Cauayan flyplass belirlenmiş IATA kodu CYZ ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Cauayan flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Cauayan flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Cauayan flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Cebu Pacific Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Cauayan by şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Cauayan by şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Cauayan flyplass (CYZ) tercih ederler.

Cauayan by yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella