Direktefly fra Catumbela flyplass (CBT)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 2 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Catumbela flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
LAD Luanda

1-Apr flyvninger per dag

1t 5m Vis pris

Catumbela flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Catumbela flyplass
Flyplass (IATA) kode CBT
By Catumbela
Land Angola (AO)
Fullstendig plassering Catumbela flyplass
Breddegrad -12.480005
Lengdegrad 13.491915
Vis på kart Google maps

Catumbela flyplassfasiliteter og tjenester

Catumbela flyplass, som ligger i Benguela, Angola, er et viktig transportknutepunkt som betjener innenlands- og internasjonale flyvninger. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk opplevelse for reisende.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Catumbela flyplass har dedikert innsjekking skranker hvor passasjerer kan fullføre de nødvendige prosedyrene før de går ombord.
 • Detaljhandel og servering: Flyplassen har en rekke butikker og spisesteder, slik at passasjerene kan kjøpe nødvendigheter i siste liten eller nyte et måltid mens de venter på flyreisen deres..
 • Lounge: Eksklusive salonger er tilgjengelig for førsteklasses passasjerer eller de med spesifikke medlemskap, og tilbyr komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og forretningsfasiliteter.
 • Bagasjetjenester: Catumbela flyplass tilbyr bagasje tjenester, inkludert håndterings- og lagringsfasiliteter, for å sikre trygg og sikker transport av passasjerenes eiendeler.

Transport og parkering

 • Drosjer: Drosjer er lett tilgjengelige utenfor terminalen, og tilbyr praktisk transport til ulike steder i Benguela.
 • Leiebiler: Flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og gir reisende muligheten til å kjøre selv under oppholdet i Benguela.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr parkeringsfasiliteter for både korttids- og langtidsopphold, noe som sikrer at passasjerers kjøretøy er trygt parkert når de er borte.

Spesiell assistanse

 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Catumbela flyplass er utstyrt med fasiliteter for å hjelpe passasjerer med redusert mobilitet, noe som sikrer at de er enkle å reise gjennom hele terminalen.
 • Medisinske tjenester: I nødstilfeller, flyplassen har medisinske tjenester tilgjengelig for å gi umiddelbar hjelp til passasjerer i nød.
 • Barneomsorgsfasiliteter: Flyplassen forstår viktigheten av å tilby passende fasiliteter for familier som reiser med spedbarn og små barn, inkludert utpekte lekeområder og babygarderober.

Forretnings- og møtefasiliteter

 • Konferanserom: Flyplassen tilbyr konferanserom utstyrt med moderne teknologi for forretningsmøter, presentasjoner og andre profesjonelle arrangementer.
 • Wi-Fi: Gratis høyhastighets-Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen.
 • Forretningssalonger: Dedikerte forretningssalonger, utstyrt med arbeidsstasjoner og ladepunkter, gir et rolig miljø for forretningsreisende å utføre arbeidet sitt.

Med sine moderne fasiliteter og omfattende tjenester er Catumbela flyplass forpliktet til å sikre en komfortabel og problemfri reiseopplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom dørene.


Catumbela flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Catumbela flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Catumbela flyplass belirlenmiş IATA kodu CBT ile tanımlanır.

Catumbela flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Catumbela flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Catumbela flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Catumbela flyplass hizmet vermektedir ve aralarında TAAG, TAM gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Catumbela şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Catumbela şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Catumbela flyplass (CBT) tercih ederler.

Catumbela çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Catumbela civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella