Spesialtilbud på flyvninger fra Cataratas Del Iguazu internasjonale flyplass (IGR)

Direkteflyvninger til 7 destinasjoner betjenes av 3 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Cataratas Del Iguazu internasjonale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
AEP Hovedstaden føderal

6-12 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
EZE Ezeiza

4 flyvninger per dag

1t 56m Vis pris
COR Cordoba

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris
SLA Salta

1 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris
ROS Rosario

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
TUC San Miguel de Tucuman
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris
JUJ San Salvador de Jujuy
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris

Cataratas Del Iguazu internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Cataratas Del Iguazu internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode IGR
By Puerto Iguazu
Land Argentina (AR)
Fullstendig plassering Cataratas Del Iguazu internasjonale flyplass
Breddegrad -25.733674
Lengdegrad -54.478373
Vis på kart Google maps

Cataratas Del Iguazu internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Cataratas Del Iguazu internasjonale lufthavn, som ligger i Puerto Iguazu, Argentina, er en moderne og effektiv flyplass som tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel reiseopplevelse for passasjerene. Her er en nærmere titt på hva flyplassen har å tilby:

Terminalfasiliteter

Wi-Fi

Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på flyene deres.

Restauranter og kafeer

Det er flere restauranter og kafeer tilgjengelig på flyplassen, som tilbyr en rekke spisesteder. Fra hurtigmat til lokal mat, passasjerer kan finne noe som passer deres smaksløker.

Shopping

For de som ønsker å shoppe i siste liten, har flyplassen et utvalg av plikter -Gratis butikker som selger en rekke produkter, inkludert elektronikk, kosmetikk og suvenirer.

Lounges

Cataratas Del Iguazu International Airport har flere lounger, inkludert både flyselskapsdrevne lounger og uavhengige lounger. Disse salongene gir en komfortabel og rolig plass hvor passasjerene kan slappe av, nyte gratis forfriskninger og få tilgang til tilleggstjenester.

Passasjertjenester

Informasjonsskranke

Flyplassen har en informasjonsskranke bemannet av kunnskapsrikt personell som kan hjelpe passasjerer med spørsmål de måtte ha angående reise, flyplassfasiliteter og lokale attraksjoner.

Bagasjetjenester

Passasjerer kan finne bagasjetjenester på flyplassen, inkludert bagasjeoppbevaring og tapte og funnet fasiliteter. Disse tjenestene er utviklet for å hjelpe passasjerer med å håndtere bagasjen deres effektivt.

Medisinsk assistanse

I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen en medisinsk assistansetjeneste tilgjengelig. Kvalifiserte fagfolk er klare til å gi nødvendig medisinsk behandling og assistanse til passasjerer i nød.

Minibanker og valutaveksling

For å yte banktjenester er minibanker fra forskjellige banker tilgjengelige i terminalbygningen. I tillegg er det valutavekslingsskranker hvor passasjerene kan konvertere pengene sine til lokal valuta.

Bilutleie

For de som ønsker å utforske området på egenhånd, har flyplassen bilutleietjenester tilgjengelig. Passasjerer kan velge mellom en rekke utleiefirmaer og enkelt hente kjøretøyet sitt ved ankomst.

Tilgjengelighet

Spesiell assistanse

Flyplassen er forpliktet til å tilby tilgjengelige fasiliteter for passasjerer med nedsatt funksjonsevne eller bevegelseshemning. Det er dedikerte parkeringsplasser, ramper, heiser og tilgjengelige toaletter tilgjengelig på hele flyplassen.

Barneomsorg

For familier som reiser med små barn, tilbyr flyplassen barnepass for å hjelpe foreldre og foresatte tar vare på de små mens de er på flyplassen.

Kjæledyrfasiliteter

I tillegg tilbyr Cataratas Del Iguazu International Airport kjæledyrvennlige fasiliteter, inkludert utpekte områder for kjæledyr å strekke seg beina og avlaste seg selv, noe som sikrer en komfortabel reise for lodne venner.


Cataratas Del Iguazu internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Cataratas Del Iguazu internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

IGR kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Cataratas Del Iguazu internasjonale flyplass için atanmıştır.

Cataratas Del Iguazu internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Cataratas Del Iguazu internasjonale flyplass ile Teniente General Benjamín Matienzo International Airport (TUC) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 15m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Cataratas Del Iguazu internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Cataratas Del Iguazu internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Aerolineas Argentinas, Felix Airways, Jetsmart Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Puerto Iguazu şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Puerto Iguazu şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Cataratas Del Iguazu internasjonale flyplass (IGR) tercih edilen seçenektir.

Puerto Iguazu çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Puerto Iguazu civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella