Flygninger som går fra Cat Bi internasjonale flyplass (HPH)

Reis til 10 steder med 3

Cat Bi internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Cat Bi internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode HPH
By Hai Phong
Land Vietnam (VN)
Fullstendig plassering Cat Bi internasjonale flyplass
Breddegrad 20.823018
Lengdegrad 106.727405
Vis på kart Google maps

Cat Bi internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

1. Introduksjon

Cat Bi internasjonale flyplass er en av Vietnams største flyplasser, som ligger i Hai Phong City. Den fungerer som en viktig inngangsport for nasjonale og internasjonale reisende, og kobler dem til ulike destinasjoner over hele landet og utover. Flyplassen er godt utstyrt med moderne fasiliteter og tilbyr et bredt spekter av tjenester for å sikre en komfortabel og effektiv reiseopplevelse for passasjerene.

2. Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har en rekke innsjekkingsskranker for å lette en jevn og problemfri innsjekkingsprosess.
 • Bagasjehåndtering: Effektiv bagasje håndteringstjenester sikrer rask henting av bagasje ved ankomst.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan utforske en rekke spisesteder, inkludert restauranter og kafeer, som tilbyr både lokale og internasjonale retter.
 • Detaljhandel: Terminalen huser flere butikker, hvor reisende kan unne seg avgiftsfri shopping eller kjøpe suvenirer.
 • Lounge: Det er tilgjengelige salonger for både innenlandske og internasjonale passasjerer, noe som gir et rolig og komfortabelt miljø for avslapning.

3. Transportfasiliteter

 • Taxi: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor flyplassterminalen, og tilbyr praktiske transportmuligheter for passasjerer.
 • Leiebiler: Bilutleie er tilgjengelig for de som ønsker å utforske byen i sitt eget tempo.
 • Offentlig transport: Flyplassen er godt forbundet med byens offentlige transportsystem, noe som gjør det enkelt å nå flyplassen eller reise til andre deler av Hai Phong.

4. Spesiell assistanse

 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Cat Bi internasjonale lufthavn er utstyrt med fasiliteter som dekker behovene til passasjerer med redusert mobilitet, og sikrer deres komfort og bekvemmelighet.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eller forlagte eiendeler er en dedikert tapt og funnet-tjeneste tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med å finne gjenstandene deres.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske fasiliteter og opplært personale til å håndtere medisinske nødsituasjoner som kan oppstå..
 • Barnepass: For familier som reiser med små barn, er det dedikerte områder for barnepass og stellefasiliteter i terminalen.

5. Konklusjon

Med sine moderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester, streber Cat Bi International Airport etter å tilby en sømløs reiseopplevelse for alle passasjerer. Enten det er bespisning, shopping eller å benytte seg av spesiell assistanse, har flyplassen som mål å møte behovene og preferansene til sitt mangfoldige utvalg av reisende. Å reise gjennom Cat Bi internasjonale lufthavn sikrer en hyggelig reise helt fra du ankommer til avreise.


Cat Bi internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Cat Bi internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Cat Bi internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu HPH ile tanımlanır.

Cat Bi internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Cat Bi internasjonale flyplass ile Incheon International Airport (ICN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 15m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Cat Bi internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Cat Bi internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, VietJet Air, Vietnam Airlines, Bamboo Airway ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Hai Phong şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Hai Phong şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Cat Bi internasjonale flyplass (HPH) tercih edilen seçenektir.

Hai Phong yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella