Flygninger som går fra Castres-Mazamet flyplass (DCM)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Castres-Mazamet flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ORY Paris

3 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris

Castres-Mazamet flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Castres-Mazamet flyplass
Flyplass (IATA) kode DCM
By Castres
Land France (FR)
Fullstendig plassering Castres-Mazamet flyplass
Breddegrad 43.554960
Lengdegrad 2.290540
Nettsted Castres-mazamet.aeroport.fr
Vis på kart Google maps

Castres-Mazamet flyplass fasiliteter og tjenester

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Castres-Mazamet flyplass har en moderne og romslig terminalbygning som gir passasjerene en komfortabel og praktisk opplevelse.
 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen tilbyr dedikerte innsjekkingsskranker for hvert flyselskap som opererer fra flyplassen, noe som sikrer jevn og effektiv behandling av passasjerer.
 • Bagasjehåndtering: Passasjerer kan dra nytte av effektive bagasjehåndteringstjenester, som sikrer trygg og rettidig levering av bagasjen deres.
 • Toaletter: Rene og velholdte toaletter er tilgjengelig i hele terminalbygningen for passasjerenes bekvemmelighet.
 • Detaljhandel og servering: Flyplassen har en rekke butikker og spisesteder hvor passasjerer kan unne seg litt shopping eller nyte et måltid eller en matbit før eller etter flyturen.
 • Bilutleie: Ulike bilutleiefirmaer har skranker i terminalbygningen, slik at passasjerer enkelt kan leie et kjøretøy ved ankomst.
 • Parkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig for passasjerer som velger å kjøre til flyplassen, noe som gir et praktisk alternativ for de som ønsker å parkere sine kjøretøy under reisen.
 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Castres-Mazamet flyplass er utstyrt med fasiliteter for å imøtekomme behovene til passasjerer med funksjonshemninger, inkludert tilgjengelige toaletter og parkeringsplasser.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan finne oppdatert flyinformasjon, inkludert avgangs- og ankomsttider, på skjermer i hele terminalen.
 • Tapt og funnet: En dedikert tapt og funnet-tjeneste er tilgjengelig på flyplassen, og hjelper passasjerer med å finne og hente gjenstander som er tapt under reisen.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalbygningen, slik at passasjerene kan hold deg tilkoblet og surf på internett mens du venter på flyet.
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er bemannet av vennlige og hjelpsomme flyplasspersonell som er klare til å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
 • Minibank og valutaveksling: For ekstra bekvemmelighet tilbyr flyplassen minibanktjenester og valutavekslingsfasiliteter.
 • Medisinske tjenester: Passasjerer kan få tilgang til nødvendig medisinsk assistanse gjennom flyplassens førstehjelpstjenester, for å sikre deres velvære gjennom hele reisen.
 • Lekeområde for barn: Flyplassen har et lekeområde for barn der unge reisende kan delta i aktiviteter og spille spill, og holde dem underholdt mens de er på flyplassen.
 • Tax-free shopping: Passasjerer kan dra nytte av tax-free shopping tilgjengelig på Castres-Mazamet flyplass, og tilbyr et bredt utvalg av tax-free produkter.

Castres-Mazamet flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Castres-Mazamet flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

DCM kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Castres-Mazamet flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Castres-Mazamet flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Castres-Mazamet flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Castres-Mazamet flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Air Franc gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Castres şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Castres şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Castres-Mazamet flyplass (DCM) tercih edilen seçenektir.

Castres çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Castres civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella