Flygninger som går fra Carauari flyplass (CAF)

Direkteflyvninger til 2 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Carauari flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MAO Manaus
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris
CIZ Coari
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris

Carauari flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Carauari flyplass
Flyplass (IATA) kode CAF
By Carauari
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Carauari flyplass
Breddegrad -4.881974
Lengdegrad -66.909098
Vis på kart Google maps

Carauari flyplassfasiliteter og tjenester

Carauari flyplass, som ligger i byen Carauari i Brasil, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel opplevelse for passasjerer. Enten du ankommer eller drar, streber flyplassen etter å møte behovene til reisende gjennom sine ulike fasiliteter.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Carauari flyplass har en moderne og velutstyrt utstyrt terminalbygning som gir et hyggelig miljø for passasjerer.
 • Venteområde: Flyplassen tilbyr et romslig venteområde med komfortable sitteplasser, slik at passasjerene kan slappe av før flyreisen.
 • Detaljhandel og Servering: Passasjerer kan finne et utvalg butikker og spisesteder på flyplassen, som tilbyr en rekke produkter og tjenester.
 • Wi-Fi: Carauari flyplass tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen, slik at passasjerer for å holde kontakten mens de er på flyplassen.
 • Toaletter: Rene og godt vedlikeholdte toaletter er tilgjengelige i terminalbygningen for passasjerenes bekvemmelighet.
 • Tapt og funnet: I Ved feilplasserte eiendeler kan passasjerer besøke det angitte området for tapt og funnet for å spørre om tapte gjenstander eller rapportere gjenstander.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: Carauari Flyplassen tilbyr bagasjehåndteringstjenester for å hjelpe passasjerene med bagasjen, og sikre en jevn og problemfri reise.
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er bemannet med kunnskapsrikt personell som kan gi assistanse knyttet til flyruter, flyplassfasiliteter, og generelle henvendelser.
 • Medisinsk assistanse: I tilfelle medisinske nødsituasjoner eller førstehjelpsbehov, har flyplassen medisinske fasiliteter og personell tilgjengelig for å gi nødvendig assistanse.
 • Transport: Ulike transportalternativer, som drosjer og bilutleietjenester, er lett tilgjengelig fra flyplassen, noe som gjør det lettere for passasjerer å nå sine destinasjoner.
 • Minibank og valutaveksling: Flyplassen huser minibanker og valutavekslingstjenester, slik at passasjerer kan få tilgang til bankfasiliteter og veksle valuta etter behov.
 • Bilparkering: Carauari flyplass tilbyr sikre parkeringsfasiliteter for passasjerer som ønsker å forlate kjøretøyene sine under reisen.

Samlet sett, Carauari Airport er forpliktet til å levere en positiv reiseopplevelse ved å tilby en rekke moderne fasiliteter og tjenester. Passasjerer kan forvente en komfortabel og praktisk reise når de benytter seg av fasilitetene som tilbys på denne flyplassen.


Sıkça Sorulan Sorular

Carauari flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Carauari flyplass belirlenmiş IATA kodu CAF ile tanımlanır.

Carauari flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Carauari flyplass ile Eduardo Gomes International Airport (MAO) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 0m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Carauari flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Carauari flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Passared ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Carauari şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Carauari şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Carauari flyplass (CAF) tercih edilen seçenektir.

Carauari çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Carauari civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella