Non-stop flyvning fra Cape Town internasjonale flyplass (CPT)

Reis til 38 steder med 28

Cape Town internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Cape Town internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode CPT
By Cape Town
Land South-Africa (ZA)
Fullstendig plassering Cape Town internasjonale flyplass
Breddegrad -33.971463
Lengdegrad 18.602085
Nettsted Airports.co.za
Vis på kart Google maps
Cape Town internasjonale flyplass
Cape Town internasjonale flyplass
Cape Town internasjonale flyplass
Cape Town internasjonale flyplass
Cape Town internasjonale flyplass
Cape Town internasjonale flyplass

Cape Town internasjonale flyplass

Cape Town International Airport Fasiliteter og tjenester

Oversikt

Cape Town International Airport er en av Sør-Afrikas fremste flyplasser, og betjener millioner av passasjerer årlig. Det tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og hyggelig reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Tallrike innsjekkingsskranker er tilgjengelig for forskjellige flyselskaper, noe som gjør prosessen rask og effektiv.
 • Detaljhandel: Flyplassen har en rekke butikker, inkludert avgiftsfrie utsalgssteder, som tilbyr en rekke produkter fra lokale suvenirer til internasjonale merker.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan velge fra et utvalg restauranter og kafeer, alt etter ulike smaker og kostholdspreferanser.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker lar passasjerer ta ut kontanter i ulike valutaer og valutavekslingstjenester er også lett tilgjengelige.
 • Loungeområder: Flyplassen tilbyr komfortable salongområder hvor passasjerene kan slappe av, lese eller ta igjen jobben før de flyr.

Transporttjenester

 • Taxi: Drosjer er lett tilgjengelige utenfor terminalbygningen, og tilbyr en praktisk transportmåte til og fra flyplassen.
 • Bilutleie: Diverse bilutleiefirmaer har skrivebord i terminalen, som gir muligheter for passasjerer som ønsker å utforske Cape Town og dens omgivelser.
 • Shutteltjenester: Delte skytteltjenester er tilgjengelige for passasjerer som foretrekker et kostnadseffektivt og pålitelig transportmiddel..
 • Offentlig transport: Flyplassen er godt forbundet med byens offentlige transportnettverk, med buss- og togtjenester i umiddelbar nærhet.
 • Parkering: Rikelig med parkeringsmuligheter er tilgjengelig for begge korttids- og langtidsopphold, som sikrer at passasjerer har et sikkert sted å forlate kjøretøyene sine.

Spesialhjelp

 • Passasjerer med funksjonshemminger: Flyplassen tilbyr en rekke tjenester og fasiliteter for å imøtekomme passasjerer med funksjonshemninger, og sikre deres komfort og bekvemmelighet.
 • Familiefasiliteter: Dedikerte områder for familier, inkludert stellefasiliteter og lekeområder, er tilgjengelig for å møte behovene til reisende med små barn.
 • Medisinske tjenester: I nødstilfeller har flyplassen medisinske sentre utstyrt for å gi øyeblikkelig hjelp og medisinsk behandling.
 • Leie av rullestol: Rullestolutleie er tilgjengelig for passasjerer krever mobilitetsassistanse.
 • Informasjonsskranker: Det vennlige og kunnskapsrike personalet er stasjonert ved informasjonsskranker over hele terminalen for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer.

Cape Town internasjonale lufthavn prioriterer passasjerkomfort og bekvemmelighet ved å tilby en rekke fasiliteter og tjenester. Fra et mangfoldig utvalg av utsalgssteder og spisesteder til effektive transportforbindelser og spesielle assistansetjenester, sikrer flyplassen en sømløs reiseopplevelse for alle passasjerer.


Cape Town internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Cape Town internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CPT kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Cape Town internasjonale flyplass için atanmıştır.

Cape Town internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Cape Town internasjonale flyplass ile Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 16h 10m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Cape Town internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 28 taşıyıcı, Cape Town internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Safair, Airlink (South Africa), CemAir, South African Airway gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Cape Town şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Cape Town şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Cape Town internasjonale flyplass (CPT) tercih edilen seçenektir.

Cape Town yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella