Non-stop flyvning fra Cape Decision Coast Guard Heliport (CDE)

Reis til 6 steder med 4

Günlük Planlanmış Cape Decision Coast Guard Heliport Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SJW Shijiazhuang

3 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
XIY Xi'an

1 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris
HFE Hefei

1 flyvninger per dag

2t 0m Vis pris
HRB Harbin

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
PVG Shanghai
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 20m Vis pris
DSN Ordos
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris

Cape Decision Coast Guard Heliport hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Cape Decision Coast Guard Heliport
Flyplass (IATA) kode CDE
By Kappbeslutning
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Cape Decision Coast Guard Heliport
Breddegrad 56.002113
Lengdegrad -134.135339
Vis på kart Google maps

Cape Decision Coast Guard Heliport fasiliteter og tjenester

Innledning

Cape Decision Coast Guard Heliport er et viktig anlegg som tjener behovene til USAs kystvakt og spiller en avgjørende rolle i sikkerhet og sikkerhet for maritime aktiviteter i regionen. Med toppmoderne fasiliteter og et dedikert team av fagfolk, tilbyr heliporten en rekke tjenester for å støtte operasjonene til kystvakten. La oss utforske nøkkelfunksjonene og tjenestene som tilbys av Cape Decision Coast Guard Heliport.

Fasiliteter

  • Moderne helikopterplass: Heliporten har en godt vedlikeholdt helikopterplass i betong som er i stand til å romme ulike typer helikoptre.
  • Hangar: Cape Decision Coast Guard Heliport har en stor hangar som gir sikre lagrings- og vedlikeholdsfasiliteter for Coast Guard-helikoptre.
  • Kommunikasjonssystemer: Heliporten er utstyrt med avanserte kommunikasjonssystemer, som muliggjør effektiv koordinering mellom luft- og bakkepersonell.

Tjenester

  • Search and Rescue (SAR) operasjoner: Cape Decision Coast Guard Heliport fungerer som en avgjørende base for å utføre søke- og redningsoppdrag over et stort område av det omkringliggende farvannet. Helipaden gir en viktig utskytings- og utvinningsplattform for helikoptre som er involvert i SAR-operasjoner.
  • Medisinske evakueringer: Helikopteren spiller en kritisk rolle i medisinske evakueringer fra fartøyer eller avsidesliggende steder. Utstyrt med medisinsk utstyr og bemannet av utdannede fagfolk, sikrer heliporten rask og effektiv evakuering av skadde eller syke individer.
  • Aerial Surveillance: Heliporten støtter luftovervåkingsaktiviteter, og bistår med oppdagelse og overvåking av maritime aktiviteter, inkludert ulovlig fiske, smugling og andre ulovlige maritime aktiviteter.
  • Humanitær bistand og katastrofehjelp: I tider med naturkatastrofer eller nødsituasjoner, letter heliporten rask utplassering av kystvaktens responsteam og viktige forsyninger til berørte områder.
  • Trening og øvelser: Heliporten fungerer som et treningsanlegg, og gir realistiske treningsscenarier for kystvaktens piloter og mannskaper. Den lar dem øve på ulike operasjonsprosedyrer, inkludert landing og start under utfordrende forhold.

Cape Decision Coast Guard Heliport tilbyr viktige fasiliteter og tjenester som er avgjørende for at kystvakten skal fungere effektivt.. Med sin moderne infrastruktur og dedikerte team spiller heliporten en betydelig rolle i å sikre sikkerheten, sikkerheten og effektiviteten til maritime operasjoner i regionen.


Cape Decision Coast Guard Heliport Sıkça Sorulan Sorular

Cape Decision Coast Guard Heliport için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Cape Decision Coast Guard Heliport belirlenmiş IATA kodu CDE ile tanımlanır.

Cape Decision Coast Guard Heliport'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Cape Decision Coast Guard Heliport ile Shanghai Pudong International Airport (PVG) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 20m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Cape Decision Coast Guard Heliport havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Cape Decision Coast Guard Heliport havalimanından ayrılan yolcular, 4 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Gestair, Hebei Airlines, 9 Air Co, China United Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kappbeslutning şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kappbeslutning şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Cape Decision Coast Guard Heliport (CDE) tercih ederler.

Kappbeslutning çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kappbeslutning civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella