Direktefly fra Canberra internasjonale flyplass (CBR)

Reis til 13 steder med 7

Günlük Planlanmış Canberra internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Canberra internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Canberra internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode CBR
By Canberra
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Canberra internasjonale flyplass
Breddegrad -35.307460
Lengdegrad 149.188845
Nettsted Canberraairport.com.au
Vis på kart Google maps
Canberra internasjonale flyplass
Canberra internasjonale flyplass
Canberra internasjonale flyplass
Canberra internasjonale flyplass
Canberra internasjonale flyplass
Canberra internasjonale flyplass

Canberra internasjonale flyplass

Canberra International Airport Fasiliteter og tjenester

Canberra International Airport, som ligger i hjertet av Australias hovedstad, tilbyr en rekke moderne fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel reiseopplevelse for passasjerer. Enten du ankommer, drar eller er på transitt, har flyplassen alt du trenger for å gjøre reisen så smidig som mulig.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har en rekke innsjekkingsskranker utstyrt med moderne teknologi for å forenkle en rask og effektiv innsjekkingsprosess.
 • Bagasjetjenester: Passasjerer kan enkelt sette av bagasjen ved utpekte skranker og nyte en problemfri bagasje. håndteringserfaring.
 • Sikkerhetskontroll: Toppmoderne sikkerhetstiltak sikrer sikkerheten til alle reisende gjennom hele oppholdet på flyplassen.
 • Tollfri shopping: Terminalen huser en rekke avgiftsfrie butikker hvor passasjerer kan kjøpe kosmetikk, elektronikk, alkohol og mer til taxfree-priser.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig, alt fra hurtigmat til sitte- ned restauranter, serverer ulike smakspreferanser.
 • Lounge: Flyplassen tilbyr førsteklasses salonger for passasjerer som ønsker å slappe av eller ta igjen jobben før flyet.
 • Minibanker og valutaveksling: For det er minibanker og valutavekslingstjenester tilgjengelig i terminalen.

Transporttjenester

 • Bilutleie: Passasjerer som ønsker å utforske Canberra og omgivelsene kan velge fra en rekke anerkjente bilutleiefirmaer som ligger på flyplassen.
 • Drosjer: Taxier med måler er lett tilgjengelig utenfor terminalen, noe som sikrer en praktisk og pålitelig transportmåte.
 • Offentlig transport: En dedikert bussforbindelse kobler flyplassen til forskjellige steder over hele byen, og gir et rimelig reisealternativ.

Tilgjengelighet

 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for funksjonshemmede passasjerer, inkludert tilgjengelige toaletter og spesialisert assistanse.
 • Foreldrefasiliteter: Foreldre som reiser med små barn kan dra nytte av dedikerte foreldrerom utstyrt med fasiliteter som stellebord og pleiefasiliteter.

Tilleggstjenester

 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi-dekning er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett.
 • Tapt og funnet: Et dedikert tapt og funnet kontor hjelper passasjerer med å hente tapte gjenstander på flyplassens område.
 • Informasjonsskranker: Det vennlige personalet som bemanner informasjonsskrankene er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål de måtte ha.

Canberra internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Canberra internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CBR kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Canberra internasjonale flyplass için atanmıştır.

Canberra internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Canberra internasjonale flyplass ile Darwin International Airport (DRW) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Canberra internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 7 taşıyıcı, Canberra internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Qantas, Virgin Australia, VivaColombia, FlyPelican, Jetsta gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Canberra şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Canberra şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Canberra internasjonale flyplass (CBR) tercih edilen seçenektir.

Canberra çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Canberra civarında 1 havaalanı bulunmaktadır: Canberra internasjonale flyplass (CBR)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella