Direktefly fra Camilo Daza internasjonale flyplass (CUC)

Non-stop flyvninger til 8 destinasjoner via 6 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Camilo Daza internasjonale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BOG Bogota

13-15 flyvninger per dag

1t 14m Vis pris
MDE Rionegro

5-8 flyvninger per dag

1t 8m Vis pris
BGA Lebrija

1-3 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
CTG Cartagena

1 flyvninger per dag

1t 9m Vis pris
AUC Arauca

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
CLO Cali

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
PTY Panama by

1 flyvninger per dag

1t 38m Vis pris
BAQ Barranquilla

per day flyvninger per dag

1t 6m Vis pris

Camilo Daza internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Camilo Daza internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode CUC
By Cúcuta
Land Colombia (CO)
Fullstendig plassering Camilo Daza internasjonale flyplass
Breddegrad 7.931832
Lengdegrad -72.512577
Vis på kart Google maps

Camilo Daza internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Camilo Daza internasjonale lufthavn er hovedflyplassen som betjener den nordøstlige regionen av Colombia. Ligger i byen Cúcuta, gir det et viktig transportknutepunkt som forbinder regionen med både nasjonale og internasjonale destinasjoner. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

  • Terminaler: Flyplassen består av en hovedterminalbygning hvor både innenlands- og utenlandsflyvninger håndteres. Terminalen er moderne og godt vedlikeholdt, og gir et komfortabelt miljø for reisende.
  • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan nyte en rekke butikker og spisesteder i terminalen. Fra avgiftsfrie butikker til lokalt og internasjonalt kjøkken, det er noe å imøtekomme for alles behov og smak.
  • Lounge: Camilo Daza International Airport tilbyr eksklusive salonger for premium reisende. Disse salongene gir komfortable sitteplasser, tilgang til Wi-Fi, gratis forfriskninger og forretningsfasiliteter.
  • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og ta vare på deres online behov under oppholdet på flyplassen.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsparkering. Parkeringsområdet er godt organisert og sikkert, noe som gir trygghet for reisende som legger igjen kjøretøyene sine.

Tjenester

  • Flyinformasjon: Passasjerer kan finne flyreise informasjon som vises på skjermer over hele terminalen. Fra avgangs- og ankomsttider til gatenummer kan reisende enkelt holde seg informert om flyreisene sine.
  • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetjenester for tapt eller skadet bagasje. Passasjerer kan rapportere eventuelle problemer ved bagasjeserviceskranken, hvor personalet vil hjelpe med å løse saken.
  • Bilutleie: Ulike bilutleiefirmaer har skranker på flyplassen, noe som gjør det praktisk for reisende å ordne transport ved ankomst. Denne tjenesten er spesielt nyttig for de som utforsker den omkringliggende regionen.
  • Taxi og transport: Passasjerer har tilgang til en taxiholdeplass og andre transportmuligheter like utenfor terminalen. Dette sikrer enkel og rask transport til deres ønskede destinasjoner.
  • Medisinske fasiliteter: I nødstilfeller eller medisinsk hjelp har Camilo Daza International Airport medisinske fasiliteter og kvalifisert personell i beredskap for å gi umiddelbar hjelp til passasjerer i nød.

Camilo Daza internasjonale lufthavn er dedikert til å sikre passasjerenes komfort, bekvemmelighet og sikkerhet. Gjennom sine godt vedlikeholdte fasiliteter og pålitelige tjenester, fortsetter det å være et foretrukket valg for reisende i den nordøstlige regionen av Colombia.


Sıkça Sorulan Sorular

Camilo Daza internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Camilo Daza internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu CUC ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Camilo Daza internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 38m süren ve Boeing 737-700 Passenger ile gerçekleştirilen Tocumen International Airport (PTY) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Camilo Daza internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 6 taşıyıcı, Camilo Daza internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında AVIANCA, Viva Air Colombia, LATAM Airlines, EasyFl gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Cúcuta şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Cúcuta şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Camilo Daza internasjonale flyplass (CUC) tercih ederler.

Cúcuta çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Cúcuta civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella