Non-stop flyvning fra Cam Ranh internasjonale flyplass (CXR)

Utforsk 12 steder med 12 forskjellige transportører

Cam Ranh internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Cam Ranh internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode CXR
By Cam Ranh
Land Vietnam (VN)
Fullstendig plassering Cam Ranh internasjonale flyplass
Breddegrad 12.007259
Lengdegrad 109.215855
Nettsted Camranhairport.vn
Vis på kart Google maps

Cam Ranh internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Om Cam Ranh internasjonale lufthavn

Cam Ranh internasjonale lufthavn er en av Vietnams største flyplasser, som betjener både innenlands og internasjonale flyvninger. Flyplassen ligger i byen Cam Ranh, i provinsen Khanh Hoa, kun 40 kilometer fra den populære kystbyen Nha Trang. Med sin moderne infrastruktur og et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester, sikrer Cam Ranh International Airport en sømløs og praktisk reiseopplevelse for reisende.

Terminalfasiliteter

Flyplassterminalen tilbyr en rekke fasiliteter for å forbedre passasjerenes komfort.

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har en rekke innsjekkingsskranker for å lette en smidig innsjekkingsprosess.
 • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan utforske en rekke butikker, boutiquer og avgiftsfrie butikker som tilbyr en rekke produkter, inkludert lokale suvenirer, mote, elektronikk og mer. Det er også flere spisesteder tilgjengelig, fra gatekjøkkenrestauranter til kafeer og barer.
 • Minibanker og valutaveksling: Cam Ranh internasjonale lufthavn har flere minibanker og valutavekslingsskranker som gir praktiske banktjenester.
 • Lounge: For de som søker komfort og avslapning, er det VIP-salonger utstyrt med komfortable sitteplasser, Wi-Fi-tilgang og gratis forfriskninger.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi. -Fi-tilkobling i hele terminalen, slik at reisende kan holde seg tilkoblet. I tillegg er det ladestasjoner tilgjengelig for å holde elektroniske enheter slått på.
 • Tapt og funnet: Flyplassen har en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe reisende med å finne de tapte eiendelene deres.

Tjenester

Cam Ranh International Airport er stolt av å tilby utmerkede tjenester til passasjerer.

 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjetraller for praktisk bagasjetransport. I tillegg er det en bagasjeinnpakningstjeneste for å ivareta sikkerheten til innsjekket bagasje.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner er det et medisinsk senter utstyrt med trent personale for å yte akuttmedisinsk behandling.
 • Informasjonsskranker: Passasjerer kan finne informasjonsskranker plassert i hele terminalen for å hjelpe med spørsmål og gi relevant flyplassinformasjon.
 • Transportalternativer: Ulike transportalternativer er tilgjengelige på flyplassen, inkludert drosjer, bilutleie, og skytteltjenester, noe som gjør det enkelt for reisende å nå målet.
 • Bilparkering: Cam Ranh International Airport tilbyr parkeringsfasiliteter for både kortsiktige og langsiktige parkeringsbehov.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr assistanse til passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger, og sikrer en komfortabel og tilgjengelig opplevelse for alle.

Med sine moderne fasiliteter og tjenester har Cam Ranh International Airport som mål å tilby en hyggelig og stressfri reise for alle reisende som passerer gjennom portene. Enten du ankommer eller drar, er flyplassens fasiliteter og tjenester designet for å imøtekomme dine behov, og sikrer en jevn reiseopplevelse.


Cam Ranh internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Cam Ranh internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CXR kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Cam Ranh internasjonale flyplass için atanmıştır.

Cam Ranh internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Cam Ranh internasjonale flyplass ile Incheon International Airport (ICN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 5h 10m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Cam Ranh internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Cam Ranh internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 12 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Vietnam Airlines, VietJet Air, Bamboo Airways, Air Busan, Jeju Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Cam Ranh şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Cam Ranh şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Cam Ranh internasjonale flyplass (CXR) tercih edilen seçenektir.

Cam Ranh yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella