Non-stop flyvning fra Buyo flyplass (BUU)

Utforsk 1 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Buyo flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CGK Jakarta

1 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris

Buyo flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Buyo flyplass
Flyplass (IATA) kode BUU
By Buyo
Land Ivory-Coast (CI)
Fullstendig plassering Buyo flyplass
Breddegrad 7.539989
Lengdegrad -5.547080
Vis på kart Google maps

Buyo Airport fasiliteter og tjenester

Buyo Airport er en moderne flyplass som ligger i hjertet av Buyo City, og tilbyr en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og hyggelig reiseopplevelse for passasjerer. Enten du ankommer eller drar, streber Buyo Airport etter å møte alle dine behov med sine førsteklasses fasiliteter og effektive tjenester.

Fasiliteter

 • Rosslig terminal: Flyplassen har en romslig og godt designet terminalbygning utstyrt med toppmoderne fasiliteter for å imøtekomme det store volumet av reisende som passerer flyplassen.
 • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker: Passasjerer kan nyte en rekke shoppingmuligheter alternativer, inkludert forhandlere og avgiftsfrie butikker som tilbyr et bredt spekter av produkter som klær, tilbehør, elektroniske enheter og lokale suvenirer.
 • Restauranter og kafeer: Buyo flyplass har et utvalg restauranter og kafeer der passasjerer kan unne seg deilige måltider, snacks og drikkevarer. Enten du er ute etter internasjonal mat eller lokale delikatesser, er det noe som tilfredsstiller enhver gane.
 • Lounge: For de som leter etter en mer eksklusiv og komfortabel opplevelse, tilbyr Buyo Airport førsteklasses lounger hvor passasjerene kan slappe av, jobbe, eller nyt gratis tjenester mens de venter på flyene deres.
 • Forretnings- og konferansesenter: Flyplassen tilbyr et fullt utstyrt forretnings- og konferansesenter, ideelt for forretningsreisende som trenger å holde kontakten eller holde møter. Senteret tilbyr fasiliteter som møterom, høyhastighetsinternett og audiovisuelt utstyr.
 • Wi-Fi: Buyo Airport tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten, sjekke e-post, og surfe på internett mens de er på flyplassen.
 • Bilutleietjenester: Passasjerer som ankommer Buyo flyplass har muligheten til å leie biler fra ledende bilutleiefirmaer, beleilig plassert i terminalen. Denne tjenesten gir reisende enkel tilgang til transport for sin videre reise.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Flyplassen gir oversiktlig og oppdatert flyreise informasjon via digitale skjermer og kunngjøringer, noe som sikrer at passasjerene er godt informert om flyruten og eventuelle endringer.
 • Bagasjetjenester: Buyo flyplass tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å gjøre reiseopplevelsen problemfri. Bagasjevogner er tilgjengelige for passasjerer å bruke, og et dedikert team er alltid klar til å hjelpe med bagasjerelaterte spørsmål eller bekymringer.
 • Transport: Flyplassen har utmerkede transportforbindelser, med ulike alternativer tilgjengelig for å nå sentrum eller andre destinasjoner. Passasjerer kan velge mellom drosjer, busser eller forhåndsbestilte private transporter, noe som sikrer en jevn og praktisk overgang til deres endelige destinasjon.
 • Informasjonsskranke: Det vennlige og hjelpsomme personalet er lett tilgjengelig ved informasjonsskranken for å hjelpe passasjerer med spørsmål, gi veibeskrivelse eller gi generelle reiseråd.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner eller behov for helsetjenester, tilbyr flyplassen medisinske tjenester med opplærte fagfolk for å sikre passasjerenes velvære.
 • Barnefasiliteter: Buyo flyplass tilbyr dedikerte områder og fasiliteter for å imøtekomme behovene til reisende familier, inkludert lekeområder for barn og babypleierom utstyrt med bleieskiftestasjoner og pleierom.

Sıkça Sorulan Sorular

Buyo flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BUU kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Buyo flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Buyo flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Buyo flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Buyo flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Nam Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Buyo şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Buyo şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Buyo flyplass (BUU) tercih ederler.

Buyo çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Buyo civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella