Direktefly fra Burnie flyplass (BWT)

Utforsk 3 steder med 3 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Burnie flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MEL Melbourne

2-4 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
KNS Currie

1-3 flyvninger per dag

0t 35m Vis pris
LST Launceston

1-3 flyvninger per dag

0t 30m Vis pris

Burnie flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Burnie flyplass
Flyplass (IATA) kode BWT
By Burnie
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Burnie flyplass
Breddegrad -40.996794
Lengdegrad 145.725992
Nettsted Burnieairport.com.au
Vis på kart Google maps

Burnie flyplassfasiliteter og tjenester

Burnie flyplass, som ligger i Wynyard, Tasmania, er en regional flyplass som fungerer som et viktig transportknutepunkt for den nordvestlige kysten av Tasmania. Til tross for at Burnie er en relativt liten flyplass, tilbyr Burnie en rekke moderne fasiliteter og tjenester for å sikre en behagelig og praktisk reiseopplevelse for passasjerene.

Terminalfasiliteter

Flyplassens terminal tilbyr en komfortabel og praktisk reiseopplevelse. funksjonell plass for passasjerer. Noen av nøkkelfasilitetene som tilbys i terminalen inkluderer:

  • Innsjekkingsskranker: Burnie flyplass har dedikerte innsjekkingsskranker for ulike flyselskaper som opererer på flyplassen. Passasjerer kan enkelt sette fra seg bagasjen og få boardingkort.
  • Tollfri shopping: Reisende kan utforske et utvalg avgiftsfrie butikker, som tilbyr et bredt utvalg av produkter som alkohol, tobakk, kosmetikk og suvenirer til taxfree-priser.
  • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig på flyplassen, alt fra kafeer som serverer raske biter til fullservicerestauranter som tilbyr en omfattende meny. Passasjerer kan ta en kaffe eller nyte et måltid mens de venter på flyet.
  • Wi-Fi: Burnie Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang over hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten, følge med på e-post eller surfe på internett mens de venter på flyene deres.
  • Bilutleietjenester: Passasjerer kan enkelt leie en bil ved ankomst til Burnie flyplass, med flere etablerte bilutleiefirmaer som opererer innenfor terminalen. Dette praktiske alternativet lar besøkende utforske det vakre området i sitt eget tempo.

Tilgjengelighet og parkering

Burnie flyplass sikrer at passasjerer med funksjonshemminger eller bevegelseshemninger kan få tilgang til flyplassen. anlegg uten noen hindring. Flyplassen tilbyr tilgjengelige parkeringsplasser nær terminalinngangen, samt tilgjengelige toaletter og heiser i hele bygningen.

Når det gjelder parkering, tilbyr Burnie flyplass både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter. Parkeringsområdene er praktisk plassert i nærheten av terminalen, noe som sikrer en problemfri opplevelse for reisende.

Transportalternativer

Det er enkelt å reise til og fra Burnie flyplass, takket være ulike transportalternativer tilgjengelig:

  • Drosjer: Passasjerer kan enkelt finne drosjer stasjonert utenfor terminalen, noe som gir en praktisk transportmåte til og fra flyplassen.
  • Shuttletjenester: Flere skytteltjenester opererer til og fra Burnie lufthavn, og tilbyr delt transport til populære destinasjoner i området.
  • Offentlig transport: Flyplassen er godt koblet til det lokale bussnettverket, slik at passasjerer enkelt kan nå flyplassen ved å bruke offentlig transport.
  • Privat transport: Passasjerer har også muligheten til å ordne privat transport til ønsket destinasjon, noe som gir en personlig og praktisk reiseopplevelse.

Burnie flyplass tilbyr en rekke moderne fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for sine passasjerer. Fra komfortable terminalfasiliteter til praktiske transportmuligheter sørger flyplassen for at reisende får en sømløs reise når de bruker fasilitetene.


Burnie flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Burnie flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BWT kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Burnie flyplass için atanmıştır.

Burnie flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Burnie flyplass ile Melbourne Airport (MEL) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 15m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Burnie flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Burnie flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Rex Regional Express, Sharp Airlines, Qanta gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Burnie şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Burnie şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Burnie flyplass (BWT) tercih edilen seçenektir.

Burnie yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella