Spesialtilbud på flyvninger fra Burlington internasjonale flyplass (BTV)

Non-stop flyvninger til 14 destinasjoner med 6 forskjellige flyselskaper

Burlington internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Burlington internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode BTV
By Burlington
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Burlington internasjonale flyplass
Breddegrad 44.470694
Lengdegrad -73.151604
Vis på kart Google maps

Burlington internasjonale flyplass

Burlington International Airport Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter

 • Terminaler: Burlington International Airport består av en enkelt hovedterminalbygning.
 • Lounge: The flyplassen tilbyr komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av og slappe av før de flyr. Disse salongene tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, ladestasjoner og forfriskninger.
 • Restauranter og kafeer: Det finnes ulike spisemuligheter på Burlington International Airport, alt fra hurtigmatkjeder til spesialrestauranter, catering til ulike smaker og preferanser.
 • Butikker: Reisende kan nyte et mangfold av butikker og boutiquer som tilbyr klær, tilbehør, suvenirer og avgiftsfrie varer.
 • Bilutleie: Flere biler utleiefirmaer opererer på flyplassen, noe som gir bekvemmelighet for de som foretrekker å utforske regionen på vei.
 • Parkering: Burlington International Airport tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter, noe som sikrer en problemfri opplevelse for reisende.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker er tilgjengelig i hele terminalen, og gir enkel tilgang til kontanter. Flyplassen tilbyr også valutavekslingstjenester for internasjonale passasjerer.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen.
 • Tapt og funnet: Ved tapte gjenstander kan passasjerer kontakte flyplassens tapte og funnet-avdeling for å få hjelp.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: Burlington International Flyplassen tilbyr tjenester som bagasjevogner, bagasjeinnpakning og bagasjeoppbevaring for de reisendes bekvemmelighet.
 • Informasjonsskranker: Det er informasjonsskranker plassert over hele terminalen hvor det vennlige personalet tilbyr assistanse og svarer på alle spørsmål passasjerer måtte ha. har.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr tjenester for passasjerer med funksjonshemninger eller redusert mobilitet, inkludert tilgjengelige fasiliteter, rullestolassistanse og dedikert personale for å sikre en jevn reiseopplevelse.
 • Sikkerhet: Burlington International Airport prioriterer sikkerheten og sikkerheten til sine passasjerer og har dedikert sikkerhetspersonell og prosedyrer på plass for å sikre et sikkert miljø.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen et medisinsk senter utstyrt for håndtere grunnleggende medisinske behov.
 • Tapt og funnet: Ved tapte gjenstander kan passasjerer kontakte flyplassens tapte avdeling for å få hjelp.
 • Barnefasiliteter: Flyplassen tilbyr fasiliteter som f.eks. lekeområder og garderober for å imøtekomme behovene til familier som reiser med små barn.
 • Kjæledyrfasiliteter: Burlington International Airport er kjæledyrvennlig og tilbyr utpekte områder for passasjerer som reiser med kjæledyr.
 • Transport: Flyplassen tilbyr en rekke transportalternativer til og fra terminalen, inkludert drosjer, skyttelbuss og offentlig transport.

Burlington internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Burlington internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Burlington internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu BTV ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Burlington internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 4h 14m süren ve Airbus A319 ile gerçekleştirilen Denver International Airport (DEN) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Burlington internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 6 taşıyıcı, Burlington internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında United Airlines, Delta Air Lines, American Airlines, JetBlue Airway gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Burlington şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Burlington şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Burlington internasjonale flyplass (BTV) tercih edilen seçenektir.

Burlington yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella