Flygninger som går fra Buka Island flyplass (BUA)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner via 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Buka Island flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
POM Port Moresby
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
RAB Rabaul
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 40m Vis pris
KIE Kieta
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris

Buka Island flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Buka Island flyplass
Flyplass (IATA) kode BUA
By Buka Island
Land Papua-New-Guinea (PG)
Fullstendig plassering Buka Island flyplass
Breddegrad -5.420128
Lengdegrad 154.674913
Vis på kart Google maps

Buka Island Airport Fasiliteter og tjenester

Buka Island Airport, også kjent som Buka Airport (IATA: BUA, ICAO: AYBK), er et viktig transportknutepunkt som ligger på Buka Island i den autonome regionen Bougainville, Papua Ny-Guinea. Denne flyplassen fungerer som hovedporten til øya, og tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel opplevelse for reisende. Her er noen av hovedtrekkene til Buka Island Airport:

Terminalbygning

Flyplassens terminalbygning er designet for å imøtekomme et moderat antall passasjerer effektivt. Anlegget er godt vedlikeholdt og tilbyr et rent og komfortabelt miljø for reisende. Inne i terminalen finner du innsjekkingsskrankene, immigrasjons- og tollvesenet, samt ombordstigningsporter for avreisende passasjerer.

Flytjenester

  • Innenlandsflyvninger: Buka lufthavn fungerer som et knutepunkt for innenlandsflyvninger i Papua Ny-Guinea, og tilbyr praktiske forbindelser til ulike destinasjoner på tvers av landet. Flere regionale flyselskaper flyr regelmessig til og fra Buka Island, noe som sikrer lett tilgjengelighet til nærliggende byer og tettsteder.
  • Internasjonal tilkobling: Selv om Buka lufthavn primært betjener innenlandsflyvninger, er det begrensede internasjonale forbindelser tilgjengelig. Reisende kan bestille flyreiser til internasjonale destinasjoner via forbindelsesflyvninger fra store flyplasser i Papua Ny-Guinea, som Jacksons International Airport i Port Moresby.

Bagasje og toll

Buka Island Airport tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre sømløs overføring av bagasje. Bagasjevogner er lett tilgjengelige for bruk, noe som gjør det enkelt å transportere eiendeler. I tillegg opprettholder flyplassen strenge sikkerhetstiltak for toll og immigrasjon, som sikrer et trygt og regulert miljø.

Detaljhandel og servering

Selv om flyplassen kanskje ikke tilbyr et omfattende utvalg av detaljhandelsalternativer, er det noen få etablissementer tilgjengelig for passasjerer. Disse inkluderer avgiftsfrie butikker hvor du kan kjøpe ulike varer, inkludert suvenirer, snacks og drikkevarer. Det finnes også små kafeer og spisesteder hvor reisende kan ta en rask matbit eller nyte en kopp kaffe før flyturen.

Transport

For å lette transport til og fra flyplassen, er flere alternativer tilgjengelige for reisende. Drosjer er et populært valg for å komme til ønsket reisemål. I tillegg er bilutleie tilgjengelig for de som foretrekker å ha sitt eget kjøretøy under oppholdet på Buka Island. Det anbefales å bestille disse tjenestene på forhånd for å sikre tilgjengelighet.

Tilgjengelighet og parkering

Buka Island Airport tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både kortsiktig og langsiktig varighet. Parkeringsområdet er praktisk plassert i nærheten av terminalbygningen, noe som gjør det lett tilgjengelig for reisende. Flyplassen er utstyrt med moderne fasiliteter for å imøtekomme passasjerer med funksjonshemninger, noe som sikrer en jevn og problemfri reiseopplevelse for alle.

Ytterligere fasiliteter

Andre fasiliteter som finnes på Buka Island Airport inkluderer toalettfasiliteter, valutavekslingstjenester og informasjonsskranker for å hjelpe passasjerer med eventuelle spørsmål de måtte ha.

Buka Island Airport har som mål å gi passasjerene en hyggelig reiseopplevelse. Med sine anstendige fasiliteter og viktige tjenester kan reisende nyte en problemfri reise til og fra Buka Island.


Sıkça Sorulan Sorular

Buka Island flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Buka Island flyplass belirlenmiş IATA kodu BUA ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Buka Island flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 30m süren ve Fokker 70 ile gerçekleştirilen Jacksons International Airport (POM) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Buka Island flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Buka Island flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Air Niugini, PNG Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Buka Island şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Buka Island şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Buka Island flyplass (BUA) tercih edilen seçenektir.

Buka Island yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella