Non-stop flyvning fra Bujumbura internasjonale lufthavn (BJM)

Non-stop flyvninger til 5 destinasjoner via 6 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Bujumbura internasjonale lufthavn

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ADD Addis Abeba

1 flyvninger per dag

2t 40m Vis pris
EBB Entebbe

2 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
KGL Kigali

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
NBO Nairobi

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris
TKQ Kigoma
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 30m Vis pris

Bujumbura internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Bujumbura internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode BJM
By Bujumbura
Land Burundi (BI)
Fullstendig plassering Bujumbura internasjonale lufthavn
Breddegrad -3.319189
Lengdegrad 29.320621
Vis på kart Google maps

Bujumbura International Airport Fasiliteter og tjenester

Bujumbura International Airport er hovedporten til Burundi, et landlåst land i Øst-Afrika. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel opplevelse for passasjerene. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, har Bujumbura internasjonale lufthavn alt du trenger.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Det er dedikerte innsjekkingsskranker for hvert flyselskap som opererer på flyplassen. Passasjerer kan enkelt finne sine respektive flyselskapsskranker og fullføre innsjekkingsprosessen effektivt.
 • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker: Flyplassen har en rekke detaljhandels- og avgiftsfrie butikker som tilbyr et utvalg av lokale og internasjonale produkter. Fra suvenirer til klær, elektronikk til kosmetikk, passasjerer kan nyte shopping når det passer dem.
 • Restauranter og kafeer: Enten du er ute etter en rask matbit eller et skikkelig måltid, har Bujumbura International Airport en rekke restauranter og kafeer for å tilfredsstille lysten din. Nyt lokale delikatesser eller internasjonal mat i en komfortabel og innbydende atmosfære.
 • Lounge: Passasjerer som ønsker en mer eksklusiv og privat opplevelse kan få tilgang til en av flyplassloungene. Disse salongene gir et rolig miljø hvor reisende kan slappe av, nyte forfriskninger, få tilgang til Wi-Fi og til og med ta igjen jobben.

Passasjertjenester

 • Bagasjetjenester: Bujumbura internasjonale lufthavn sikrer effektiv håndtering av bagasje. Bagasjevogner og traller er tilgjengelige for å hjelpe passasjerene med å flytte bagasjen på en praktisk måte over hele flyplassen.
 • Wi-Fi: Flyplassen gir gratis Wi-Fi-tilgang til alle passasjerer, slik at de kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobb mens de venter på flyreisen.
 • Medisinsk assistanse: Opplært medisinsk personell og førstehjelpsfasiliteter er tilgjengelig på flyplassen for medisinske nødstilfeller eller assistanse som passasjerer trenger.
 • Tapt og funnet: Ved feilplasserte eiendeler kan passasjerer rapportere til Tapt og Found-avdelingen på flyplassen. Det dedikerte personalet vil hjelpe med å finne og returnere tapte gjenstander når det er mulig.
 • Minibanker og valutaveksling: Flere minibanker og valutavekslingsskranker er praktisk plassert på flyplassen, slik at passasjerer kan få tilgang til lokal valuta eller ta ut kontanter etter behov.
 • Bilutleie: Passasjerer kan enkelt leie en bil på Bujumbura internasjonale lufthavn gjennom de tilgjengelige bilutleieskrankene. Dette gjør det mulig for reisende å utforske det vakre landet Burundi i sitt eget tempo.
 • Taxi og flyplasstransport: Transporttjenester, inkludert drosjer og flyplasstransport, er lett tilgjengelig utenfor flyplassterminalen, noe som gir passasjerer praktiske muligheter for å nå sine ønskede destinasjoner.

Bujumbura internasjonale lufthavn streber kontinuerlig etter å forbedre sine fasiliteter og tjenester for å imøtekomme passasjerenes behov. Enten det er gjennom effektive innsjekkingsprosesser, en rekke spisesteder eller en rekke passasjertjenester, har flyplassen som mål å sikre en hyggelig reiseopplevelse for alle som passerer gjennom portene.


Sıkça Sorulan Sorular

Bujumbura internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Bujumbura internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu BJM ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Bujumbura internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 40m süren ve Boeing 737-800 Passenger ile gerçekleştirilen Addis Ababa Bole International Airport (ADD) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Bujumbura internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 6 taşıyıcı, Bujumbura internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Kenya Airways, RwandAir, Ethiopian Airlines, UTair-Express, Air Tanzani gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Bujumbura şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Bujumbura şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Bujumbura internasjonale lufthavn (BJM) tercih edilen seçenektir.

Bujumbura yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella