Flygninger som går fra Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn (BUD)

Utforsk 132 steder med 43 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode BUD
By Budapest
Land Hungary (HU)
Fullstendig plassering Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn
Breddegrad 47.438459
Lengdegrad 19.252296
Nettsted Bud.hu
Vis på kart Google maps
Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn
Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn
Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn
Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn
Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn
Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn

Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn

Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn, også kjent som Budapest flyplass eller ganske enkelt Ferihegy, er den største og travleste flyplassen i Ungarn. Ligger 16 kilometer sørøst for Budapest sentrum, fungerer det som et viktig luftfartsknutepunkt for landet og er en inngangsport til Øst-Europa. Flyplassen tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en behagelig og praktisk reiseopplevelse for sine passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Terminal 2A og 2B: Flyplassen har to hovedterminaler, 2A og 2B, som håndterer både innenlands- og utenlandsflyvninger. Disse terminalene er utstyrt med moderne fasiliteter og fasiliteter.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte en rekke spisesteder på flyplassen, alt fra hurtigmatkjeder til sitteplasser. Enten du er i humør for lokal ungarsk mat eller internasjonale smaker, er det noe for enhver smak.
 • Shopping: Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn har et bredt utvalg av butikker, inkludert avgiftsfrie utsalgssteder, motebutikker, bokhandlere og gavebutikker. Du kan bla gjennom utvalget av lokale produkter, suvenirer og moteartikler.
 • Lounge: For de som søker ekstra komfort og privatliv, har flyplassen flere salonger tilgjengelig for bruk. Disse salongene tilbyr et rolig miljø, gratis forfriskninger, Wi-Fi-tilgang og forretningsfasiliteter.
 • Wi-Fi: Budapest lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi på hele terminalene, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett. når det passer det.
 • Bønnerom: Det er et dedikert bønnerom tilgjengelig for passasjerer som trenger et stille rom for religiøs overholdelse.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjeoppbevaring og innpakning, noe som sikrer sikkerheten og bekvemmeligheten til dine eiendeler. Mistet og funnet-tjenester er også tilgjengelige for å hjelpe passasjerene med å finne de forlagte gjenstandene deres.
 • Bilutleie: Ulike bilutleiefirmaer har kontorer på Budapest lufthavn, og gir reisende friheten til å utforske byen og dens omgivelser på egenhånd tempo.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen en klinikk som tilbyr medisinsk hjelp. Opplærte fagfolk er tilgjengelige for å gi nødvendig omsorg og støtte.
 • Minibanker og valutaveksling: Flere minibanker og valutavekslingskontorer er praktisk plassert innenfor terminalene, slik at passasjerer enkelt kan skaffe lokal valuta eller ta seg av eventuelle bankbehov.
 • Transport: Flyplasstransport, drosjer og offentlig transport er lett tilgjengelig, og tilbyr praktisk transport til og fra Budapest sentrum.

Med sine omfattende fasiliteter og tjenester, sørger Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn for at reisende får en sømløs og komfortabel reise, enten de ankommer eller drar fra Ungarn. Passasjerer kan nyte et bredt spekter av fasiliteter, fra servering og shopping til ulike praktiske tjenester, noe som gjør tiden deres på flyplassen hyggelig og stressfri.


Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BUD kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn ile Incheon International Airport (ICN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 10h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 43 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Ryanair, Wizz Air, Lufthansa, KLM, easyJe ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Budapest şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Budapest şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn (BUD) tercih edilen seçenektir.

Budapest çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Budapest civarında 1 havaalanı bulunmaktadır: Budapest Ferenc Liszt internasjonale lufthavn (BUD)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella