Non-stop flyvning fra Bristol internasjonale flyplass (BRS)

Non-stop flyvninger til 109 destinasjoner med 13 forskjellige flyselskaper

Bristol internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Bristol internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode BRS
By Bristol
Land United-Kingdom (GB)
Fullstendig plassering Bristol internasjonale flyplass
Breddegrad 51.383630
Lengdegrad -2.713546
Nettsted Bristolairport.co.uk
Vis på kart Google maps
Bristol internasjonale flyplass
Bristol internasjonale flyplass
Bristol internasjonale flyplass
Bristol internasjonale flyplass
Bristol internasjonale flyplass
Bristol internasjonale flyplass

Bristol internasjonale flyplass

Bristol International Airport Fasiliteter og tjenester

Bristol International Airport er en av de travleste flyplassene i Storbritannia, og betjener millioner av passasjerer hvert år. Flyplassen er kjent for sine utmerkede fasiliteter og et bredt spekter av tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse. Her er noen av hovedtilbudene:

Terminalfasiliteter

 • Innsjekking: Flere innsjekkingsskranker er tilgjengelige på flyplassen for å sikre en jevn og effektiv prosess. Selvbetjente innsjekkingskiosker er også tilgjengelige for ekstra bekvemmelighet.
 • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan utforske en rekke butikker, alt fra avgiftsfrie utsalgssteder til eksklusive butikker. Food Court tilbyr et mangfoldig utvalg av restauranter, kafeer og barer for ulike smaker.
 • Lounge: Bristol Airport tilbyr komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av, jobbe eller nyte litt rolig tid før flyturen. Disse salongene tilbyr gratis forfriskninger og gratis Wi-Fi-tilgang.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tar sikte på å imøtekomme behovene til alle passasjerer, inkludert de med redusert mobilitet eller spesielle behov. Dedikerte medarbeidere er tilgjengelige for å gi assistanse i hele terminalen.

Transport

 • Bilutleie: Ulike bilutleiefirmaer har skrivebord på flyplassen, noe som gjør det enkelt for passasjerer å leie et kjøretøy for deres reisebehov.
 • Taxi: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalbygningen, noe som gir passasjerer et praktisk alternativ for å nå sine destinasjoner.
 • Shuttlebusser: Flyplassen kjører skyttelbusser for å frakte passasjerer til og fra nærliggende områder, og sikrer praktisk og rimelig transport.
 • Offentlig transport: Bristol flyplass er godt koblet til det lokale offentlige transportnettverket, slik at passasjerer enkelt kan nå ønsket sted. steder i byen.

Tilleggstjenester

 • Penger og banktjenester: Minibanker og valutavekslingstjenester er praktisk plassert på flyplassen, og gir enkel tilgang til finansielle tjenester.
 • Tapt og funnet: En dedikert avdeling for tapt og funnet hjelper passasjerer med å finne og hente de tapte eiendelene deres.
 • Forretningstjenester: Bristol flyplass tilbyr konferanserom og møtefasiliteter for forretningsreisende, sikre at de kan fortsette å jobbe eller holde møter mens de er på farten.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele terminalen, slik at passasjerer enkelt kan holde kontakten.

Samlet sett tilbyr Bristol International Airport en rekke moderne og praktiske fasiliteter for å forbedre reiseopplevelsen for alle passasjerer. Fra komfortable salonger til utmerkede spisesteder, flyplassen sikrer at reisende har tilgang til alt de trenger før reisen.


Sıkça Sorulan Sorular

Bristol internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BRS kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Bristol internasjonale flyplass için atanmıştır.

Bristol internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Bristol internasjonale flyplass ile Cancun International Airport (CUN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 9h 55m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bristol internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Bristol internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 13 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, easyJet, Ryanair, Jet2, Aer Lingus, KL ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Bristol şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Bristol şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Bristol internasjonale flyplass (BRS) tercih edilen seçenektir.

Bristol çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Bristol civarında 2 havaalanı bulunmaktadır: Tri-Cities regionale flyplass (TRI), Bristol internasjonale flyplass (BRS)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella