Non-stop flyvning fra Bratsk flyplass (BTK)

Direkteflyvninger til 4 destinasjoner betjenes av 3 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Bratsk flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
OVB Novosibirsk

1-2 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris
DME Moskva

1 flyvninger per dag

5t 45m Vis pris
IKT Irkutsk

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
KJA Krasnojarsk
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris

Bratsk flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Bratsk flyplass
Flyplass (IATA) kode BTK
By Bratsk
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Bratsk flyplass
Breddegrad 56.370000
Lengdegrad 101.698333
Nettsted Aerobratsk.ru
Vis på kart Google maps

Bratsk flyplass fasiliteter og tjenester

Bratsk flyplass ligger i Russland, og er et sentralt transportknutepunkt som betjener byen Bratsk og dens omkringliggende områder. Flyplassen tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester, og har som mål å tilby en praktisk og komfortabel opplevelse for reisende. Her er en oversikt over hva du kan forvente på Bratsk lufthavn:

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Bratsk lufthavn har romslige og velutstyrte innsjekkingsskranker for å sikre en jevn og effektiv innsjekkingsprosess.
 • Utsalgssteder: Reisende kan utforske en rekke butikker i terminalen. Fra avgiftsfrie butikker til suvenirbutikker, du finner mange alternativer å bla gjennom og kjøpe fra.
 • Mat- og drikkealternativer: Det er flere restauranter, kafeer og snackbarer tilgjengelig på flyplassen, som tilbyr en rekke spisesteder som passer til ulike smaker og preferanser.
 • Forretningssalonger: For de som søker en mer privat og komfortabel plass, tilbyr Bratsk flyplass dedikerte forretningssalonger hvor passasjerene kan slappe av eller ta igjen arbeidet.
 • Minibanker og valutaveksling: Trenger du å ta ut kontanter eller veksle valuta? Minibanker og valutavekslingstjenester er beleilig plassert i hele terminalen.

Passasjertjenester

 • Informasjonsskranker: Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål om reisen din, vennligst og kunnskapsrikt personale ved informasjonsskrankene står klare til å hjelpe.
 • Bagasjetjenester: Bratsk lufthavn sørger for sikker håndtering av bagasje. Tapt eller skadet bagasje kan rapporteres og spores gjennom den dedikerte serviceskranken.
 • Wi-Fi: Hold deg tilkoblet med gratis Wi-Fi tilgjengelig på hele terminalen, slik at du kan få med deg e-post eller surfe på internett under ventetiden din.
 • Medisinske fasiliteter: I nødstilfeller er medisinske fasiliteter med opplært personell tilstede på flyplassen for å tilby viktige medisinske tjenester.
 • Spesiell assistanse: Bratsk lufthavn dekker behovene av passasjerer med redusert mobilitet eller andre funksjonshemminger, som tilbyr rullestoler og spesiell assistanse om nødvendig.

Transport

 • Taxi: Utenfor terminalen finner du en dedikert drosjeområde hvor du enkelt kan bestille en drosje for å nå målet.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer fra Bratsk lufthavn, og tilbyr praktiske transportmuligheter for de som foretrekker å kjøre selv.
 • Offentlig transport: Lokale busser og skytteltjenester kobler flyplassen til ulike deler av byen, og tilbyr en rimelig måte å komme til ønsket sted.
 • Parkering: Hvis du velger å parkere kjøretøyet på flyplass, tilbyr Bratsk lufthavn sikre parkeringsfasiliteter med både langtids- og korttidsparkeringsmuligheter tilgjengelig.

Bratsk lufthavn streber konsekvent etter å forbedre sine fasiliteter og tjenester, for å sikre en hyggelig og problemfri opplevelse for alle reisende som går gjennom dørene. Fra komfortable salonger til en rekke spisesteder, har flyplassen som mål å gjøre reisen din så hyggelig som mulig. Enten du ankommer, drar eller bare er på transitt, har Bratsk flyplass deg dekket.


Bratsk flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Bratsk flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BTK kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Bratsk flyplass için atanmıştır.

Bratsk flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Bratsk flyplass ile Domodedovo International Airport (DME) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 5h 55m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bratsk flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Bratsk flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, S7 Airlines, Angara Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Bratsk şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Bratsk şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Bratsk flyplass (BTK) tercih edilen seçenektir.

Bratsk çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Bratsk civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella