Flygninger som går fra Brainerd Lakes regionale flyplass (BRD)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Brainerd Lakes regionale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MSP Bloomington

1-Feb flyvninger per dag

1t 1m Vis pris

Brainerd Lakes regionale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Brainerd Lakes regionale flyplass
Flyplass (IATA) kode BRD
By Brainerd
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Brainerd Lakes regionale flyplass
Breddegrad 46.397778
Lengdegrad -94.137222
Nettsted Brainerdairport.com
Vis på kart Google maps

Brainerd Lakes regionale flyplassfasiliteter og tjenester

Brainerd Lakes regionale flyplass, som ligger i Crow Wing County, Minnesota, er et viktig transportknutepunkt for regionen. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende.

Fasiliteter:

 • Terminalbygning: Flyplassens moderne og romslige terminalbygning er designet for å håndtere behovene til både innenlandske og internasjonale reisende.
 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan enkelt sjekke inn for sine flyreiser ved de praktisk plasserte skrankene.
 • Bagasjereklame: En utpekt område for bagasjeutlevering sikrer en jevn prosess for reisende å hente bagasjen ved ankomst.
 • Restauranter og butikker: Flyplassen huser en rekke restauranter og butikker, og tilbyr en rekke mat- og drikkealternativer samt suvenirer og andre nødvendigheter.
 • Lounge: For de som leter etter en mer komfortabel og privat setting, tilbyr flyplassen salonger hvor passasjerene kan slappe av, jobbe eller nyte forfriskninger.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og gir enkel tilgang til transport ved ankomst.
 • Parkeringsanlegg: Flyplassen tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter, beleilig plassert i nærheten av terminalbygningen.

Tjenester:

 • Transportassistanse: Flyplassen gir transporthjelp til passasjerer med funksjonshemminger eller spesielle behov. Rullestoler og andre mobilitetshjelpemidler er tilgjengelige på forespørsel.
 • Flyinformasjon: Informasjonsskjermer i hele terminalen viser flyoppdateringer i sanntid, og sikrer at passasjerer er informert om eventuelle forsinkelser eller endringer i rutetider.
 • Kundeservice: Kunnskapsrikt og vennlig flyplasspersonale er lett tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
 • Tapt og funnet: Flyplassen har en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer med å hente gjenstander som er tapt..
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet mens de er på flyplassen.
 • Minibanker og valutaveksling: Flyplassen tilbyr praktisk tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester for reisendes bankbehov.
 • Møterom: Forretningsreisende kan benytte seg av flyplassens møterom, utstyrt med viktige fasiliteter, for sine konferanser eller presentasjoner.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester streber Brainerd Lakes Regional Airport etter å tilby en hyggelig og problemfri reiseopplevelse for alle sine passasjerer. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, dekker flyplassen behovene til alle reisende, og sikrer at reisen deres starter og slutter jevnt.


Brainerd Lakes regionale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Brainerd Lakes regionale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BRD kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Brainerd Lakes regionale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Brainerd Lakes regionale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Brainerd Lakes regionale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Brainerd Lakes regionale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Delta Air Line gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Brainerd şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Brainerd şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Brainerd Lakes regionale flyplass (BRD) tercih edilen seçenektir.

Brainerd yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella