Rimelige flyvninger fra Bradley internasjonale flyplass (BDL)

Non-stop flyvninger til 35 destinasjoner via 10 forskjellige flyselskaper

Bradley internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Bradley internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode BDL
By Windsor låser
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Bradley internasjonale flyplass
Breddegrad 41.938874
Lengdegrad -72.686031
Nettsted Bradleyairport.com
Vis på kart Google maps
Bradley internasjonale flyplass
Bradley internasjonale flyplass
Bradley internasjonale flyplass
Bradley internasjonale flyplass
Bradley internasjonale flyplass
Bradley internasjonale flyplass

Bradley internasjonale flyplass

Bradley International Airport fasiliteter og tjenester

Bradley International Airport, som ligger i Windsor Locks, Connecticut, er en populær flyplass som betjener New England-regionen. Med et bredt spekter av fasiliteter og tjenester streber den etter å gi en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for sine passasjerer. La oss utforske noen av hovedfunksjonene:

Fasiliteter

 • Terminaler: Bradley International Airport består av to terminaler, Terminal A og Terminal B, som betjener både innenlands- og internasjonale flyvninger.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr ulike parkeringsalternativer, inkludert korttids-, langtids- og økonomiparkeringsplasser for å imøtekomme ulike behov. Det er også dedikerte parkeringsplasser for passasjerer med funksjonshemninger.
 • Butikker og restauranter: Passasjerer kan nyte en rekke shopping- og spisesteder på flyplassen. Fra butikker som selger klær, dingser og suvenirer til restauranter som serverer lokale og internasjonale retter, det er noe for enhver smak.
 • Lounge: Bradley International Airport har komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av, ta igjen på jobb eller nyt gratis forfriskninger før flyreiser. Noen salonger tilbyr også dusj og spatjenester.
 • Trådløst internett: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på nettet mens de er på Bradley International.
 • Forretningstjenester: For forretningsreisende tilbyr flyplassen møterom, konferansefasiliteter og forretningssentre utstyrt med faksmaskiner, kopimaskiner og andre viktige tjenester.
 • Tapt og funnet: Flyplassen har en dedikert tapt og funnet avdeling for å hjelpe passasjerer med tapte eller forlagte gjenstander. Passasjerer kan rapportere tapte gjenstander på nettet eller besøke kontoret for tapt og funnet på flyplassen.

Tjenester

 • Transport: Bradley International Airport tilbyr ulike transportalternativer til og fra flyplassen. Passasjerer kan bruke drosjer, skyttelbuss, leiebiler eller offentlig transport for å nå målet.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjevogner, bagasjeinnpakning og bagasjeassistanse for å gjøre håndteringen av bagasje mer praktisk for passasjerer.
 • Informasjonsskranker: Passasjerer kan finne informasjonsskranker som er praktisk plassert på hele flyplassen. Det vennlige personalet er tilgjengelig for å gi assistanse, svare på spørsmål og gi veibeskrivelse.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle av medisinsk nødstilfelle er det medisinske fasiliteter og førstehjelpsstasjoner tilgjengelig på Bradley International Airport. Opplært medisinsk fagpersonell er tilgjengelig for å gi nødvendig medisinsk hjelp.
 • Lekeområde for barn: For å underholde unge reisende, har flyplassen dedikerte lekeområder for barn utstyrt med forskjellige spill, leker og aktiviteter.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesielle tjenester for passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet. Disse inkluderer rullestolassistanse, tilgjengelige toaletter og utpekte parkeringsplasser.
 • Kjæledyravlastningsområder: Bradley International Airport har utpekte områder for kjæledyr å avlaste seg selv. Disse områdene er utstyrt med avfallshåndteringsanlegg for å sikre renslighet.

Bradley internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Bradley internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BDL kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Bradley internasjonale flyplass için atanmıştır.

Bradley internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Bradley internasjonale flyplass ile Los Angeles International Airport (LAX) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 6h 5m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bradley internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 10 taşıyıcı, Bradley internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında American Airlines, Delta Air Lines, Southwest Airlines, JetBlue Airways, United Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Windsor låser şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Windsor låser şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Bradley internasjonale flyplass (BDL) tercih ederler.

Windsor låser çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Windsor låser civarında 1 havaalanı bulunmaktadır: Bradley internasjonale flyplass (BDL)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella