Direktefly fra Bonito flyplass (BYO)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Bonito flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
VCP Campinas

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris
CGH São Paulo
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris

Bonito flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Bonito flyplass
Flyplass (IATA) kode BYO
By Bointo
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Bonito flyplass
Breddegrad -21.243192
Lengdegrad -56.449828
Vis på kart Google maps

Bonito flyplassfasiliteter og tjenester

Bonito flyplass, også kjent som Bonito Regional Airport (BON), er hovedporten til den vakre byen Bonito i Brasil. Det tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig opplevelse for reisende.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekking: Bonito flyplass tilbyr effektiv innsjekkingsskranker hvor passasjerene kan fullføre innsjekkingsprosessen raskt og enkelt. Det er separate skranker for innenlands- og utenlandsflyvninger.
 • Bagasje: Flyplassen har bagasjeoppbevaringsområder hvor passasjerer kan hente innsjekket bagasje ved ankomst. Bagasjetraller er tilgjengelige for passasjerers bekvemmelighet.
 • Toaletter: Rene og godt vedlikeholdte toaletter er plassert i hele terminalbygningen.
 • Minibanker og valuta Utveksling: Minibanker finnes i terminalen for enkel tilgang til kontanter. Valutavekslingstjenester er også tilgjengelig for internasjonale passasjerer.

Mat og forfriskninger

 • Restauranter og kafeer: Bonito lufthavn har en rekke av restauranter og kafeer som tilbyr en rekke deilige lokale og internasjonale retter. Enten du leter etter en rask matbit eller et komplett måltid, finnes det alternativer for enhver smak.
 • Snackbarer: For de som har det travelt, er snackbarer tilgjengelig overalt terminalen, som tilbyr et utvalg av smørbrød, bakverk og drikkevarer.

Shopping og avgiftsfritt

 • Detaljbutikker: Flyplassen har flere butikker som tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert klær, tilbehør, elektronikk og suvenirer.
 • Duty-Free Shopping: Internasjonale passasjerer kan dra nytte av flyplassens avgiftsfrie butikker, hvor de kan kjøpe en rekke varer som parfymer, kosmetikk, alkohol og tobakksprodukter til avgiftsfrie priser.

Tilleggstjenester

 • Wi-Fi: Bonito flyplass tilbyr gratis Wi-Fi-tjeneste i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen.
 • Informasjon Desk: En informasjonsskranke er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål angående flyreiser, flyplasstjenester eller generell informasjon om Bonito.
 • Tapt og funnet: I tilfelle av tapte eller forlagte gjenstander, kan passasjerer besøke flyplassens Lost and Found-avdeling for å få hjelp.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske fasiliteter og førstehjelpstjenester for å imøtekomme eventuelle nødsituasjoner som kan oppstår.

Med sine moderne fasiliteter og tjenester sikrer Bonito flyplass en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende som besøker denne fortryllende byen. Enten du ankommer eller drar, er flyplassen klar til å betjene dine behov og gi en positiv start eller slutt på reisen.


Bonito flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Bonito flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BYO kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Bonito flyplass için atanmıştır.

Bonito flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Bonito flyplass ile São Paulo–Congonhas Airport (CGH) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 55m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bonito flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Bonito flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Azul, Go gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Bointo şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Bointo şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Bonito flyplass (BYO) tercih edilen seçenektir.

Bointo yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella