Rimelige flyvninger fra Boa Vista-Atlas Brasil Cantanhede internasjonale lufthavn (BVB)

Non-stop flyvninger til 4 destinasjoner med 3 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Boa Vista-Atlas Brasil Cantanhede internasjonale lufthavn

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BSB Brasilia

2 flyvninger per dag

3t 40m Vis pris
MAO Manaus

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
BEL Belém

1 flyvninger per dag

2t 20m Vis pris
VCP Campinas

1 flyvninger per dag

4t 30m Vis pris

Boa Vista-Atlas Brasil Cantanhede internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Boa Vista-Atlas Brasil Cantanhede internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode BVB
By Boa Vista
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Boa Vista-Atlas Brasil Cantanhede internasjonale lufthavn
Breddegrad 2.843057
Lengdegrad -60.691186
Nettsted Infraero.gov.br
Vis på kart Google maps

Boa Vista-Atlas Brasil Cantanhede internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Boa Vista-Atlas Brasil Cantanhede internasjonale lufthavn, også kjent som BVH, er en fremtredende flyplass som ligger i Boa Vista, hovedstaden i Roraima delstat i Brasil. Med fokus på å yte eksepsjonell service og fasiliteter til reisende, har flyplassen vært en viktig inngangsport til regionen. La oss utforske utvalget av fasiliteter og tjenester som tilbys på denne internasjonale flyplassen:

Terminalfasiliteter:

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har flere innsjekkingsskranker for å sikre en smidig og effektiv innsjekkingsprosess for passasjerer.
 • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker: Reisende kan nyte en rekke shoppingalternativer, inkludert eksklusive butikker, suvenirbutikker og avgiftsfrie utsalgssteder.
 • Restauranter og kafeer: Flere spisesteder tilbyr deilige lokale og internasjonale retter, noe som sikrer at passasjerene har en rekke spisesteder å velge mellom.
 • Lounge: Eksklusive salonger er tilgjengelige for passasjerer som ønsker en mer komfortabel mat. og privat miljø mens de venter på flyene.
 • Wi-Fi: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet under reisen.
 • Minibanker og Valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker og valutavekslingstjenester er tilgjengelig for å imøtekomme passasjerenes økonomiske behov.
 • Bilutleie: Reisende kan enkelt leie en bil fra flyplassen for å utforske den vakre byen Boa Vista og omkringliggende områder.

Tilgjengelighet og spesiell assistanse:

 • Tilgjengelighet for rullestolbrukere: Flyplassen tilbyr fasiliteter og assistanse til passasjerer med redusert mobilitet, for å sikre at de har en sømløs reise erfaring.
 • Babyomsorgsfasiliteter: Dedikerte babypleierom er tilgjengelig for foreldre som reiser med spedbarn, utstyrt med stellestasjoner og komfortable sitteplasser.
 • Tapt og funnet: Ved tapte gjenstander, kan passasjerer bruke flyplassens tapte og funnet tjenester for å gjenopprette eiendelene sine.
 • Medisinsk assistanse: Kvalifisert medisinsk personell og medisinske fasiliteter er tilgjengelig på flyplassen for å ivareta eventuelle nødsituasjoner eller medisinske behov.

Parkering og transport:

 • Parkering: Flyplassen tilbyr praktiske parkeringsfasiliteter, inkludert alternativer for både korttids- og langtidsparkering.
 • Taxi og Samkjøringstjenester: Passasjerer kan enkelt få tilgang til drosjer og samkjøringstjenester fra anviste områder utenfor terminalen.
 • Offentlig transport: Flyplassen er godt forbundet med byens offentlige transportsystem, og tilbyr ulike alternativer for reisende. for å nå sine destinasjoner.
 • Bilservice: Privatbiltjenester og sjåførdrevne kjøretøy kan ordnes for de som søker en mer personlig transportform.

Med sin omfattende rekke fasiliteter og tjenester, streber Boa Vista-Atlas Brasil Cantanhede internasjonale lufthavn etter å gi en hyggelig og praktisk reiseopplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom portene. Enten du besøker Boa Vista for forretninger eller for fornøyelsens skyld, sikrer flyplassens forpliktelse til kundetilfredshet at reisen din begynner og slutter på en god måte.


Sıkça Sorulan Sorular

Boa Vista-Atlas Brasil Cantanhede internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BVB kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Boa Vista-Atlas Brasil Cantanhede internasjonale lufthavn için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Boa Vista-Atlas Brasil Cantanhede internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 4h 30m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Viracopos-Campinas International Airport (VCP) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Boa Vista-Atlas Brasil Cantanhede internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Boa Vista-Atlas Brasil Cantanhede internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Azul, LATAM Airlines, Go ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Boa Vista şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Boa Vista şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Boa Vista-Atlas Brasil Cantanhede internasjonale lufthavn (BVB) tercih ederler.

Boa Vista yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella