Rimelige flyvninger fra Bloemfontein flyplass (BFN)

Reis til 4 steder med 3

Günlük Kalkış Programı Bloemfontein flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
JNB Johannesburg

3-7 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
CPT Cape Town

1-4 flyvninger per dag

1t 45m Vis pris
DUR Durban

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
GRJ George

1 flyvninger per dag

1t 45m Vis pris

Bloemfontein flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Bloemfontein flyplass
Flyplass (IATA) kode BFN
By Bloemfontein
Land South-Africa (ZA)
Fullstendig plassering Bloemfontein flyplass
Breddegrad -29.092736
Lengdegrad 26.298767
Vis på kart Google maps

Bloemfontein Airport Facilities and Services

Bloemfontein Airport, offisielt kjent som Bram Fischer International Airport, ligger i Bloemfontein, rettshovedstaden i Sør-Afrika. Flyplassen tar hensyn til både innenlandske og internasjonale flyvninger, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekking skranker: Flyplassen tilbyr flere innsjekkingsskranker for forskjellige flyselskaper, slik at passasjerer enkelt kan fullføre innsjekkingsprosedyrene sine.
 • Bagasjeutlevering: Når passasjerene ankommer destinasjonen, kan de hente bagasjen fra de angitte bagasjeoppbevaringsområde.
 • Detaljhandel og servering: Tallrike butikker og restauranter er tilgjengelige på Bloemfontein flyplass, som tilbyr en rekke produkter og matalternativer for å holde passasjerer underholdt og næret under oppholdet på flyplassen.
 • Duty-Free Shopping: Reisende kan nyte taxfree-shopping i flyplassens taxfree-butikker, som tilbyr et bredt spekter av produkter som kosmetikk, parfyme, elektronikk og mer.
 • Lounge: For de som søker en mer komfortabel og eksklusiv opplevelse, tilbyr Bloemfontein Airport salonger hvor passasjerene kan slappe av, nyte forfriskninger, få tilgang til Wi-Fi og jobbe i et fredelig miljø.

Transporttjenester

 • Drosjer: Drosjetjenester er lett tilgjengelig utenfor flyplassen, og tilbyr en praktisk transportmåte for passasjerer for å nå de ønskede destinasjonene.
 • Bilutleie: Ulike bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, slik at passasjerer kan leie kjøretøy og utforske Bloemfontein og områdene rundt i sitt eget tempo.
 • Shutteltjenester: Skytteltjenester er tilgjengelige for overføringer mellom forskjellige steder, noe som gir en problemfri måte å reise på.

Spesialhjelp

 • Tilgjengelighet for funksjonshemmede: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for å hjelpe passasjerer med funksjonshemminger. Rullestolassistanse, tilgjengelige ramper og parkeringsplasser for funksjonshemmede er tilgjengelig for å sikre en komfortabel opplevelse.
 • Medisinsk og førstehjelp: Bloemfontein Airport har trent medisinsk personell i beredskap for å yte akuttmedisinsk assistanse om nødvendig.

Tilleggstjenester

 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan enkelt få tilgang til minibanker og veksle valuta på flyplassen for å imøtekomme deres økonomiske behov.
 • Informasjon Skrivebord: Bemannede informasjonsskranker er plassert over hele terminalen, og gir passasjerer veiledning og assistanse angående flyplassprosedyrer, flyinformasjon og generelle forespørsler.
 • Wi-Fi: Bloemfontein Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang for å holde på passasjerer. koblet sammen mens de er på flyplassen.

Med sine omfattende fasiliteter og tjenester streber Bloemfontein Airport etter å gi en hyggelig og effektiv reiseopplevelse for alle passasjerer. Enten du ankommer, drar eller er på gjennomreise, sikrer flyplassen at reisende har tilgang til viktige fasiliteter for å gjøre reisen mer praktisk og fornøyelig.


Bloemfontein flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Bloemfontein flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Bloemfontein flyplass belirlenmiş IATA kodu BFN ile tanımlanır.

Bloemfontein flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Bloemfontein flyplass ile Cape Town International Airport (CPT) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 45m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bloemfontein flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Bloemfontein flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Airlink (South Africa), CemAir, Safai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Bloemfontein şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Bloemfontein şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Bloemfontein flyplass (BFN) tercih edilen seçenektir.

Bloemfontein yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella