Spesialtilbud på flyvninger fra Blackall flyplass (BKQ)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Blackall flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
LRE Longreach
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 40m Vis pris

Blackall flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Blackall flyplass
Flyplass (IATA) kode BKQ
By Blackall
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Blackall flyplass
Breddegrad -24.428423
Lengdegrad 145.433846
Vis på kart Google maps

Blackall Airport fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Velkommen til Blackall Airport! Vi er stolte av å tilby en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk opplevelse for alle reisende. Enten du ankommer, drar eller bare passerer gjennom, har flyplassen vår som mål å tilby førsteklasses fasiliteter for din komfort og bekvemmelighet.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Vår moderne terminalbygning er designet for å gi et komfortabelt og innbydende miljø for passasjerer. Det tilbyr romslige venteområder, rene toaletter og rikelig med sitteplasser.
  • Detaljbutikker og kafeer: Blackall Airport har et utvalg butikker og kafeer hvor du kan unne deg litt shopping eller ta en matbit før eller etter flyturen.
  • Bilutleiebyråer: For de som trenger transport ved ankomst, har vi pålitelige bilutleiefirmaer som er praktisk plassert på flyplassen. Velg mellom en rekke kjøretøy for å passe dine behov.
  • Parkering: Vår flyplass tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter. Enten du reiser for noen timer eller for en lengre periode, kan du parkere kjøretøyet ditt trygt på våre utpekte parkeringsplasser.
  • Wi-Fi-tilgang: Hold deg tilkoblet med gratis Wi- Fi tilgjengelig i hele terminalen. Hold deg oppdatert på jobben, surf på internett eller ta kontakt med familie og venner mens du venter.

Tjenester

  • Bagasjehåndtering: Vårt dedikerte personale vil sørge for at bagasjen din blir håndtert med forsiktighet. Fra innsjekking til henting streber vi etter å tilby en jevn og effektiv bagasjehåndteringsprosess.
  • Sikkerhet: Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. Opplært personell og avanserte sikkerhetstiltak er på plass for å sikre en sikker og problemfri opplevelse for alle passasjerer.
  • Informasjonsskranke: Vennlige flyplassrepresentanter er tilgjengelige ved vår informasjonsskranke for å hjelpe med spørsmål eller gi veiledning angående flyplassfasiliteter, flyruter og lokale attraksjoner.
  • Tilgjengelighet: Blackall Airport er forpliktet til å tilby tilgjengelighet for alle passasjerer. Rullestoltilgang og andre fasiliteter for personer med nedsatt funksjonsevne er tilgjengelig i hele terminalbygningen.
  • Tapt og funnet: I tilfelle du mister en gjenstand under reisen, kan vår tapt og funnet-tjeneste hjelpe deg med å hente eiendelene dine. Spør i informasjonsskranken.

Vi håper denne oversikten over Blackall Airports fasiliteter og tjenester har gitt deg nødvendig informasjon for en hyggelig reiseopplevelse. Vi streber etter å kontinuerlig forbedre våre tilbud og sikre at hver passasjer føler seg komfortabel og godt ivaretatt. Takk for at du valgte Blackall Airport, og vi ser frem til å betjene deg snart!


Sıkça Sorulan Sorular

Blackall flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Blackall flyplass belirlenmiş IATA kodu BKQ ile tanımlanır.

Blackall flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Blackall flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Blackall flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Blackall flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Qanta ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Blackall şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Blackall şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Blackall flyplass (BKQ) tercih ederler.

Blackall çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Blackall civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella