Direktefly fra Bismarck kommunale flyplass (BIS)

Non-stop flyvninger til 6 destinasjoner med 5 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Bismarck kommunale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
DEN Denver

5-6 flyvninger per dag

1t 56m Vis pris
MSP Bloomington

3-4 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris
DFW Dallas og Fort Worth

1 flyvninger per dag

2t 44m Vis pris
AZA Mesa

1 flyvninger per dag

2t 55m Vis pris
LAS Las Vegas

1 flyvninger per dag

2t 48m Vis pris
SFB Sanford
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 39m Vis pris

Bismarck kommunale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Bismarck kommunale flyplass
Flyplass (IATA) kode BIS
By Bismarck
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Bismarck kommunale flyplass
Breddegrad 46.772293
Lengdegrad -100.750378
Nettsted Bismarckairport.com
Vis på kart Google maps

Bismarck kommunale flyplassfasiliteter og tjenester

Fasiliteter:

 • Terminalbygning: Bismarck kommunale flyplass har en moderne og effektiv terminalbygning som imøtekommer passasjerenes behov. Den veldesignede utformingen og romslige sitteområdene gir et komfortabelt miljø for reisende.
 • Leiebilfasiliteter: Flyplassen tilbyr praktiske bilutleietjenester for passasjerer som ønsker å utforske Bismarck og området rundt. Flere anerkjente bilutleiefirmaer har skrivebord i terminalbygningen, noe som gir en problemfri opplevelse.
 • Restauranter og butikker: Reisende kan nyte en rekke spisesteder på flyplassen, alt fra raske snacks til fulle måltider. I tillegg er det flere butikker som tilbyr en rekke produkter, inkludert bøker, suvenirer og reiseutstyr.
 • Gratis Wi-Fi: Bismarck kommunale flyplass forstår viktigheten av å holde kontakten, og det er derfor de tilbyr gratis Wi-Fi. Wi-Fi i hele terminalbygningen. Passasjerer kan enkelt surfe på internett, sjekke e-post eller holde kontakten med sine kjære under besøket.
 • Minibanker og valutaveksling: For reisendes bekvemmelighet tilbyr flyplassen minibanker og valutavekslingstjenester. Enten du trenger å ta ut kontanter eller veksle valuta, sikrer disse fasilitetene at du har tilgang til nødvendige finansielle tjenester.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter for passasjerer. Enten du reiser i noen timer eller flere dager, kan du enkelt finne en parkeringsplass i nærheten av terminalbygningen.

Tjenester:

 • Bagasjetjenester: Bismarck kommunale flyplass prioriterer sikker og effektiv håndtering av passasjerbagasje. Dedikerte medarbeidere er tilgjengelige for å hjelpe med eventuelle problemer angående tapt eller skadet bagasje.
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er plassert i terminalbygningen for å gi passasjerer assistanse angående flyruter, ombordstigningsgater og generell flyplass informasjon. Det vennlige personalet står klare til å svare på alle henvendelser.
 • Sikkerhet: Sikkerhet og sikkerhet for passasjerer er en toppprioritet på Bismarck kommunale flyplass. Med tilstedeværelsen av dedikert sikkerhetspersonell, moderne overvåkingssystemer og rutinemessige sikkerhetsprotokoller på plass, kan passasjerene være trygge på at reisen deres vil være trygg.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen er forpliktet til å gi passasjerene en hyggelig opplevelse med funksjonshemminger. Den tilbyr ulike tilgjengelighetstjenester, inkludert rullestolassistanse, tilgjengelige toaletter og utpekte parkeringsplasser.
 • Reisendehjelp: Bismarck kommunale flyplass forstår at det kan være stressende å reise, og det er derfor den tilbyr reiseassistansetjenester. Enten du trenger hjelp til å finne en port eller trenger spesiell hjelp, er opplærte medarbeidere tilgjengelige for å hjelpe deg gjennom hele reisen.
 • Tapt og funnet: Hvis du skulle miste en gjenstand, har flyplassen en dedikert avdeling for tapt og funnet hvor du kan rapportere og gjenopprette tapte eiendeler.

Sıkça Sorulan Sorular

Bismarck kommunale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BIS kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Bismarck kommunale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Bismarck kommunale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 42m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Orlando Sanford International Airport (SFB) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Bismarck kommunale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 5 taşıyıcı, Bismarck kommunale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Delta Air Lines, United Airlines, American Airlines, Allegiant Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Bismarck şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Bismarck şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Bismarck kommunale flyplass (BIS) tercih edilen seçenektir.

Bismarck çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Bismarck civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella