Spesialtilbud på flyvninger fra Bisha flyplass (BHH)

Reis til 3 steder med 2

Günlük Planlanmış Bisha flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
RUH Riyadh

2-3 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
JED Jeddah

1-2 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
DMM Dhahran
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 45m Vis pris

Bisha flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Bisha flyplass
Flyplass (IATA) kode BHH
By Bisha
Land Saudi-Arabia (SA)
Fullstendig plassering Bisha flyplass
Breddegrad 19.994509
Lengdegrad 42.618484
Vis på kart Google maps

Bisha flyplassfasiliteter og tjenester

Bisha flyplass, som ligger i den sørvestlige regionen av Saudi-Arabia, er en liten, men moderne flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse for passasjerene. Enten du ankommer eller drar fra Bisha flyplass, kan du forvente en rekke fasiliteter for å imøtekomme dine behov.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen tilbyr flere innsjekkingsskranker, bemannet av vennlige og effektive fagfolk for å hjelpe deg med innsjekkingsprosessen.
 • Bagasjetjenester: Bisha flyplass tilbyr bagasjetjenester som bagasjetraller og bagasjeinnpakning for ekstra bekvemmelighet og sikkerhet.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer har tilgang til ulike spisesteder, inkludert restauranter og kafeer, hvor de kan nyte en rekke deilige måltider og drikkevarer.
 • Detaljhandel: Det er en antall tilgjengelige butikker som tilbyr et utvalg av suvenirer, magasiner, bøker og snacks, slik at passasjerer kan handle varer i siste liten.
 • Duty-free shopping: Reisende kan utforske taxfree-butikkene på Bisha flyplass, som viser en rekke produkter, inkludert parfymer, kosmetikk, elektronikk og tobakk til skattefrie priser.
 • Lounge: Bisha flyplass tilbyr komfortable og velutstyrte salonger hvor passasjerene kan slappe av og slappe av før flyturen.. Salongene tilbyr fasiliteter som komfortable sitteplasser, Wi-Fi-tilgang og forfriskninger.

Reisetjenester

 • Bilutleie: Hvis du planlegger å utforske region uavhengig, bilutleie er tilgjengelig på flyplassen.
 • Transport: Bisha flyplass tilbyr ulike transportalternativer for å overføre passasjerer til og fra flyplassen, inkludert drosjer og private bilutleietjenester.
 • Parkering: For passasjerer som foretrekker å kjøre selv til flyplassen, tilbyr Bisha flyplass parkeringsfasiliteter i umiddelbar nærhet til terminalbygningen.
 • Bønnerom: Flyplassen har dedikerte bønnerom for både menn og kvinner, noe som tilrettelegger for religiøse observasjoner for passasjerer.
 • Medisinske tjenester: Bisha flyplass har et medisinsk senter utstyrt med profesjonelt medisinsk personell for å håndtere eventuelle mindre medisinske nødsituasjoner eller gi medisinsk hjelp, om nødvendig.

Tilleggsfasiliteter

 • Wi-Fi: Passasjerer kan glede seg over gratis Wi-Fi-tilkobling i hele terminalområdet.
 • Babyomsorgsfasiliteter: Flyplassen tilbyr babygarderober og matingsområder for å imøtekomme behovene til reisende familier.
 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Bisha lufthavn er utstyrt med fasiliteter og tjenester for å imøtekomme passasjerer med funksjonshemninger, inkludert tilgjengelige toaletter, ramper og utpekte parkeringsplasser.

Bisha flyplass tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester rettet mot å forbedre passasjerenes komfort og bekvemmelighet. Enten du trenger å ta en matbit, handle nødvendigheter eller slappe av før flyturen, sørger Bisha Airport for en positiv reiseopplevelse.


Sıkça Sorulan Sorular

Bisha flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Bisha flyplass belirlenmiş IATA kodu BHH ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Bisha flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 45m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen King Fahd International Airport (DMM) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Bisha flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Bisha flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Saudia, Flyadea gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Bisha şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Bisha şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Bisha flyplass (BHH) tercih ederler.

Bisha yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella