Spesialtilbud på flyvninger fra Birsa Munda flyplass (IXR)

Non-stop flyvninger til 11 destinasjoner med 6 forskjellige flyselskaper

Birsa Munda flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Birsa Munda flyplass
Flyplass (IATA) kode IXR
By Ranchi
Land India (IN)
Fullstendig plassering Birsa Munda flyplass
Breddegrad 23.317129
Lengdegrad 85.325333
Nettsted Aai.aero
Vis på kart Google maps

Birsa Munda flyplassfasiliteter og tjenester

Birsa Munda flyplass, som ligger i Ranchi, Jharkhand, er en viktig flyplass i Øst-India. Den fungerer som en inngangsport til regionen, og serverer både innenlands- og utenlandsflyvninger. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

Birsa Munda flyplass tilbyr en rekke fasiliteter for å forbedre reiseopplevelsen:

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning, utstyrt med alle nødvendige fasiliteter.
 • Lounge: Passasjerer kan nyte komforten til flyplassloungene, som tilbyr en fredelig atmosfære, komfortable sitteplasser og gratis forfriskninger.
 • Detaljhandel og bespisning: Flyplassen har et utvalg butikker og restauranter, slik at passasjerene kan unne seg litt detaljterapi eller ta en matbit før flyturen.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker og valutavekslingsfasiliteter er tilgjengelig for passasjerenes bekvemmelighet.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre en problemfri reise.
 • Parkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig for både langtids- og korttidsparkering, noe som tilbyr bekvemmelighet for passasjerer med kjøretøy.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig overalt terminal, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet.
 • Medisinsk assistanse: Flyplassen har medisinske fasiliteter i beredskap for å håndtere nødstilfeller eller gi assistanse om nødvendig.
 • Tapt og funnet: Passasjerer kan rapportere tapt gjenstander i skranken for tapt og funnet, noe som sikrer en sjanse til å bli frisk.

Tjenester

Birsa Munda flyplass tilbyr også ulike tjenester for å sikre en jevn reiseopplevelse:

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan få sanntidsinformasjon om flytider, forsinkelser og kanselleringer gjennom dedikerte visningstavler og informasjonsskranker.
 • Transport: Flyplassen er godt forbundet med byen med ulike transportmuligheter, inkludert drosjer, busser og leiebiler.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen gir assistanse til passasjerer med spesielle behov eller funksjonshemminger, inkludert rullestolassistanse og dedikert personell for støtte.
 • Barneomsorg: Passasjerer som reiser med barn kan få tilgang til barnepass for å imøtekomme deres behov.
 • Kjæledyrpleie: Flyplassen sørger for kjæledyrvennlige tjenester, slik at passasjerer kan reise med sine kjære kjæledyr.
 • Flybestilling: Passasjerer kan benytte seg av flybestillingstjenester på flyplassen, noe som gjør det praktisk for reisearrangementer i siste liten.
 • Konferanserom: Flyplassen har konferanserom tilgjengelig for forretningsmøter og arrangementer, utstyrt med viktige fasiliteter.
 • Turistinformasjon: Passasjerer kan finne turistinformasjonsskranker for å lære mer om de lokale attraksjonene og planlegge oppholdet.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester, streber Birsa Munda lufthavn etter å gi en komfortabel og hyggelig opplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom portene.


Birsa Munda flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Birsa Munda flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

IXR kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Birsa Munda flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Birsa Munda flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 40m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Pune Airport (PNQ) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Birsa Munda flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 6 taşıyıcı, Birsa Munda flyplass hizmet vermektedir ve aralarında IndiGo, AirAsia India, GoAir, Vistara, Air Indi gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Ranchi şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Ranchi şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Birsa Munda flyplass (IXR) tercih edilen seçenektir.

Ranchi çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Ranchi civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella