Non-stop flyvning fra Birch Creek flyplass (KBC)

Utforsk 2 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Birch Creek flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
FAI Fairbanks

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
FYU Fort Yukon

1 flyvninger per dag

0t 15m Vis pris

Birch Creek flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Birch Creek flyplass
Flyplass (IATA) kode KBC
By Sentral
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Birch Creek flyplass
Breddegrad 66.274610
Lengdegrad -145.817919
Vis på kart Google maps

Birch Creek Airport fasiliteter og tjenester

Birch Creek Airport ligger i den pittoreske byen Birch Creek, og er et viktig knutepunkt for transport og tilkobling i regionen. Med sine velholdte fasiliteter og tjenester i verdensklasse, sikrer flyplassen en sømløs reiseopplevelse for både innbyggere og besøkende. La oss ta en nærmere titt på de viktigste funksjonene og tilbudene som tilbys av Birch Creek Airport.

Fasiliteter

  • Runways: Birch Creek Airport har to state-of-the-art rullebaner, som gir god plass for starter og landinger. Disse rullebanene blir regelmessig inspisert og vedlikeholdt for å sikre at de oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene.
  • Terminalbygning: Flyplassens moderne terminalbygning er designet for å imøtekomme passasjerenes behov. Utstyrt med komfortable sittegrupper, toaletter og informasjonsskranker, tilbyr den et hyggelig og praktisk miljø for reisende.
  • Hangarer: Birch Creek Airport tilbyr en rekke hangarplasser for private flyeiere som trenger sikker lagring. Disse hangarene er utstyrt med avanserte sikkerhetssystemer som beskytter fly mot potensielt tyveri eller skade.
  • Baketransport: For å lette sømløs transport til og fra flyplassen, er ulike bakketransportalternativer tilgjengelige. Disse inkluderer leiebiltjenester, drosjer og skyttelbusser, som sikrer at passasjerer kan nå destinasjonen effektivt.
  • Mat og drikke: Flyplassen har et utvalg av spisesteder, inkludert kafeer og restauranter, som lar passasjerer ta en rask matbit eller nyt et rolig måltid før eller etter flyreisen.

Tjenester

  • Flyoperasjoner: Birch Creek Airport tilbyr omfattende flyoperasjonstjenester for å sikre jevn flyvning -avganger og landinger. Disse tjenestene inkluderer lufttrafikkkontroll, rangering av fly og beredskapsfunksjoner.
  • Toll og immigrasjon: Flyplassen tilbyr toll- og immigrasjonstjenester for internasjonale reisende, noe som forenkler prosessen med å komme inn eller ut av landet.
  • Flystøtte: For å hjelpe piloter og besetningsmedlemmer tilbyr flyplassen flystøttetjenester, som værinformasjon, drivstofffasiliteter og vedlikeholdstjenester for mindre reparasjoner eller inspeksjoner.
  • Passasjertjenester: Birch Creek Flyplassen prioriterer passasjertilfredshet gjennom ulike tjenester, inkludert bagasjehåndtering, mistet og funnet assistanse og informasjonsskranker for passasjerer.
  • Generelle luftfartstjenester: Flyplassen imøtekommer også generelle luftfartsbehov, som for eksempel tanking av fly, parkering og tie-down tjenester.

Birch Creek Airports førsteklasses fasiliteter og tjenester sikrer en jevn og problemfri reiseopplevelse for alle reisende som passerer gjennom portene. Flyplassens forpliktelse til sikkerhet, bekvemmelighet og kundetilfredshet har etablert den som et fremtredende transportknutepunkt i regionen.


Birch Creek flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Birch Creek flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KBC kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Birch Creek flyplass için atanmıştır.

Birch Creek flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Birch Creek flyplass ile Fairbanks International Airport (FAI) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 45m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Birch Creek flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Birch Creek flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Astral Aviatio gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Sentral şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Sentral şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Birch Creek flyplass (KBC) tercih edilen seçenektir.

Sentral yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella