Rimelige flyvninger fra Bir Tikendrajit internasjonale flyplass (IMF)

Non-stop flyvninger til 7 destinasjoner via 5 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Bir Tikendrajit internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CCU Kolkata

4-5 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
DIB Dibrugarh

1-2 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
DEL Delhi

1 flyvninger per dag

3t 15m Vis pris
AJL Aizawl

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
IXA Agartala

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
SHL Sheldon
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 13m Vis pris
DMU Dimapur
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris

Bir Tikendrajit internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Bir Tikendrajit internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode IMF
By Imphal
Land India (IN)
Fullstendig plassering Bir Tikendrajit internasjonale flyplass
Breddegrad 24.764401
Lengdegrad 93.897271
Nettsted Imphalairport.com
Vis på kart Google maps

Bir Tikendrajit internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Ligger i Imphal, hovedstaden i den indiske delstaten Manipur, fungerer Bir Tikendrajit internasjonale lufthavn som en inngangsport til den nordøstlige delen av landet. Denne flyplassen er oppkalt etter frihetskjemperen Tikendrajit Singh, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel reiseopplevelse for sine passasjerer. Nedenfor er en oversikt over hva reisende kan forvente når de reiser gjennom denne flyplassen.

Passasjerfasiliteter

 • Innsjekkingstjenester: Flyplassen har flere innsjekkingsskranker for å minimere ventetiden, sammen med selvbetjente kiosker for de som foretrekker en digital tilnærming til innsjekking.
 • Ventesalonger: Romslige salonger gir komfortable sitteplasser for passasjerer som venter på flyet deres. Disse områdene er utstyrt med TV-skjermer som viser informasjon om flyreiser.
 • Mat- og drikkesteder: En rekke spisesteder er tilgjengelig, alt fra hurtigmat til lokale delikatesser, alt etter smak. bud fra både innenlandske og internasjonale reisende.
 • Shopping: Tollfrie butikker sammen med flere butikker tilbyr passasjerer muligheten til å kjøpe gaver, suvenirer og reiseutstyr.
 • Wi-Fi-tjenester: Gratis Wi-Fi-tilgang er tilgjengelig i hele terminalen slik at passasjerer kan holde kontakten med jobben sin eller sine nærmeste.

Reisende Tjenester

 • Bagasjetjenester: Effektive bagasjehåndteringssystemer og hjelpsomt personale sørger for at bagasjehenting er jevn og rask.
 • Tapt og funnet: En dedikert tapt og funnet-tjeneste hjelper passasjerer med å lokalisere og hente tapte gjenstander innenfor flyplassens område.
 • Medisinske tjenester: I nødstilfeller er medisinske fasiliteter tilgjengelige med kvalifisert personell på vakt til enhver tid.
 • Hjelp til passasjerer med ulik funksjonsevne: Flyplassen er utstyrt med ramper, rullestoler og spesialiserte toaletter for å hjelpe passasjerer med funksjonshemninger.
 • Money Exchange: Valutavekslingsskranker er til stede for å gjøre det lettere for internasjonale reisende som trenger lokal valuta.

Tilleggstjenester

 • Bilutleie: Flere bilutleietjenester opererer fra flyplassen, og tilbyr reisende enkle muligheter for å nå sine destinasjoner i byen eller utover.
 • Parkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig for private kjøretøy med både kortsiktige og langsiktige alternativer.
 • Transporttilkobling: Flyplassen er godt forbundet med byen gjennom ulike offentlige moduser transport, inkludert drosjer og busser.
 • Informasjonsskranker: Informasjonsskranker bemannet med kunnskapsrike ledsagere gir assistanse og informasjon om flyreiser, fasiliteter og lokal turisme.

Bir Tikendrajit internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Bir Tikendrajit internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

IMF kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Bir Tikendrajit internasjonale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Bir Tikendrajit internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 15m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Indira Gandhi International Airport (DEL) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Bir Tikendrajit internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Bir Tikendrajit internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 5 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, IndiGo, Air India, AirAsia India, Air India, Silk Road Cargo Busines ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Imphal şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Imphal şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Bir Tikendrajit internasjonale flyplass (IMF) tercih ederler.

Imphal yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella