Rimelige flyvninger fra Bergen lufthavn Flesland (BGO)

Direkteflyvninger til 60 destinasjoner betjenes av 18 flyselskaper.

Bergen lufthavn Flesland hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Bergen lufthavn Flesland
Flyplass (IATA) kode BGO
By Bergen
Land Norway (NO)
Fullstendig plassering Bergen lufthavn Flesland
Breddegrad 60.291830
Lengdegrad 5.222017
Nettsted Avinor.no
Vis på kart Google maps
Bergen lufthavn Flesland
Bergen lufthavn Flesland
Bergen lufthavn Flesland
Bergen lufthavn Flesland
Bergen lufthavn Flesland
Bergen lufthavn Flesland

Bergen lufthavn Flesland

Bergen lufthavn, Flesland fasiliteter og tjenester

Bergen lufthavn ligger i Bergen, Norge, og er den nest travleste flyplassen i landet. Den fungerer som en inngangsport til det fantastiske landskapet på Vestlandet. Med en rekke fasiliteter og tjenester tilgjengelig, har flyplassen som mål å gi en sømløs og komfortabel opplevelse for reisende.

Fasiliteter

Bergen lufthavn tilbyr en rekke fasiliteter for å sikre bekvemmeligheten til sin passasjerer:

 • Terminalbygning: Flyplassens moderne terminalbygning gir et romslig og komfortabelt miljø. Den er designet for å håndtere det økende antallet passasjerer effektivt.
 • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan nyte en rekke shopping- og spisesteder. Fra avgiftsfrie butikker til lokale butikker, det er noe for enhver smak. Flyplassen huser også flere restauranter og kafeer, som tilbyr både lokal og internasjonal mat.
 • Wi-Fi: Bergen lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at passasjerene kan holde kontakten under reisen.
 • Lekeområde for barn: Det er et dedikert lekeområde for barn, som gir underholdning og rekreasjon for unge passasjerer.
 • Lading Stasjoner: For å holde elektroniske enheter slått på, tilbyr flyplassen praktiske ladestasjoner på forskjellige steder.
 • Bønnerom: For reisende som søker et stille rom for bønn eller meditasjon., er et bønnerom tilgjengelig i terminalen.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer har skranker på flyplassen, slik at passasjerer enkelt kan leie kjøretøy og utforske den pittoreske regionen Bergen.

Tjenester

Bergen lufthavn er forpliktet til å tilby utmerkede tjenester for å forbedre den generelle reiseopplevelsen:

 • Informasjonsskranker: Kunnskapsrike ansatte er stasjonert ved informasjonsskranker i hele terminalen, klare til å hjelpe passasjerer med spørsmål de måtte ha.
 • Tapt og funnet: Flyplassen har en dedikert tapt og funnet-tjeneste for å hjelpe passasjerer med å gjenopprette tapte gjenstander. Denne tjenesten sikrer at eiendeler returneres til sine rettmessige eiere.
 • Spesialhjelp: Bergen lufthavn tilbyr en rekke tjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov. Fra rullestolassistanse til prioritert ombordstigning, flyplassen streber etter å gjøre reise tilgjengelig for alle.
 • Bagasjetjenester: Passasjerer kan benytte seg av bagasjetjenester som bagasjeoppbevaring, innpakning og traller, noe som gjør reisen deres enklere og mer praktisk.
 • Medisinske fasiliteter: Bergen lufthavn har et medisinsk senter utstyrt for å yte medisinsk hjelp ved behov. Den har også defibrillatorer strategisk plassert over hele terminalen for nødsituasjoner.
 • Forretningsfasiliteter: For forretningsreisende tilbyr flyplassen møterom og konferansefasiliteter, utstyrt med moderne teknologi for å sikre produktive møter.

Med sine velutstyrte fasiliteter og kvalitetstjenester har Bergen lufthavn, Flesland som mål å gjøre enhver passasjers reise gjennom flyplassen hyggelig og problemfri. Enten reisende ankommer, drar eller er på gjennomreise, streber flyplassen etter å gi en hyggelig opplevelse og etterlate et varig inntrykk av norsk gjestfrihet.


Sıkça Sorulan Sorular

Bergen lufthavn Flesland için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Bergen lufthavn Flesland belirlenmiş IATA kodu BGO ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Bergen lufthavn Flesland havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 8h 30m süren ve Boeing 757-200 Passenger ile gerçekleştirilen Newark Liberty International Airport (EWR) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Bergen lufthavn Flesland havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 18 taşıyıcı, Bergen lufthavn Flesland hizmet vermektedir ve aralarında Wideroe, Norwegian Air Shuttle, SAS, Syphax Airlines, KL gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Bergen şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Bergen şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Bergen lufthavn Flesland (BGO) tercih edilen seçenektir.

Bergen çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Bergen civarında 1 havaalanı bulunmaktadır: Bergen lufthavn Flesland (BGO)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella