Flygninger som går fra Benito Salas flyplass (NVA)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner via 5 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Benito Salas flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BOG Bogota

6-8 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
CTG Cartagena
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 39m Vis pris
CLO Cali
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris

Benito Salas flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Benito Salas flyplass
Flyplass (IATA) kode NVA
By Neiva
Land Colombia (CO)
Fullstendig plassering Benito Salas flyplass
Breddegrad 2.947596
Lengdegrad -75.295410
Vis på kart Google maps

Benito Salas flyplass fasiliteter og tjenester

Benito Salas flyplass, som ligger i Neiva, Colombia, er et travelt transportknutepunkt som betjener innenlandske og internasjonale passasjerer. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk reiseopplevelse for alle besøkende. Her er noen viktige høydepunkter:

Moderne terminalbygning

Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning, designet for å ta imot et stort antall passasjerer. Anlegget er utstyrt med ulike fasiliteter og har aircondition for å sikre maksimal komfort.

Innsjekkingsskranker

Innsjekkingsskrankene på Benito Salas flyplass er bemannet av hjelpsomme og vennlige personale. Passasjerer kan raskt fullføre innsjekkingsprosessen og få ombordstigningskortet uten problemer.

Detaljhandel og spisesteder

Reisende kan utforske en rekke utsalgssteder som tilbyr avgiftsfri shopping, suvenirer og bekvemmelighetsartikler. I tillegg huser flyplassen flere spisesteder som serverer en rekke deilige lokale og internasjonale retter. Enten du er i humør for en rask matbit eller et sittende måltid, har flyplassen noe å tilfredsstille alle cravings.

Loungeområder

Benito Salas Airport tilbyr komfortabelt og godt -Vedlikeholdt salongområder for passasjerer som søker avslapning eller trenger en rolig plass å jobbe under opphold. Disse salongene er utstyrt med gratis Wi-Fi, ladepunkter og rikelig med sitteplasser.

Bagasjehåndtering

Flyplassen har effektive og pålitelige bagasjehåndteringstjenester for å sikre sikker levering av bagasje. Det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med bagasjerelaterte spørsmål eller bekymringer.

Transport og parkering

  • Bilutleie er praktisk plassert i terminalen, slik at besøkende kan utforske byen i sitt eget tempo.
  • Taxiholdeplasser ligger like utenfor terminalbygningen, noe som sikrer enkel tilgang til transport.
  • Rikelige parkeringsplasser er tilgjengelig for de som ønsker å kjøre til flyplassen. Parkeringsområdet er godt vedlikeholdt og gir sikre parkeringsmuligheter for kortere og lengre opphold.

Tilgjengelighet og spesialhjelp

Benito Salas flyplass er forpliktet til å sikre tilgjengelighet og gi spesiell assistanse til passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesifikke behov. Terminalbygningen tilbyr ramper, heiser og utpekte områder for funksjonshemmede. Opplærte medarbeidere er også tilgjengelige for å tilby støtte og veiledning gjennom hele reisen.

Samlet sett streber Benito Salas Airport etter å levere eksepsjonelle fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen til hver passasjer. Enten du reiser, ankommer eller er på transitt, sørger flyplassen for bekvemmelighet, komfort og et snev av colombiansk gjestfrihet.


Benito Salas flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Benito Salas flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Benito Salas flyplass belirlenmiş IATA kodu NVA ile tanımlanır.

Benito Salas flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Benito Salas flyplass ile Rafael Núñez International Airport (CTG) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 38m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Benito Salas flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Benito Salas flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 5 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, EasyFly, AVIANCA, LATAM Airlines, Viva Air Colombi ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Neiva şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Neiva şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Benito Salas flyplass (NVA) tercih ederler.

Neiva çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Neiva civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella