Rimelige flyvninger fra Benbecula flyplass (BEB)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Benbecula flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
GLA Glasgow

1-2 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
SYY Stornoway
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

2 flyvninger per dag

0t 35m Vis pris

Benbecula flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Benbecula flyplass
Flyplass (IATA) kode BEB
By Benbecula
Land United-Kingdom (GB)
Fullstendig plassering Benbecula flyplass
Breddegrad 57.479644
Lengdegrad -7.364464
Nettsted Hial.co.uk
Vis på kart Google maps

Benbecula flyplassfasiliteter og tjenester

Benbecula flyplass ligger i de ytre Hebridene, og fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innbyggere og turister. Selv om det kan være en mindre flyplass sammenlignet med internasjonale motparter, tilbyr den en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse.

Fasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Benbecula flyplass har flere innsjekkingsskranker for å imøtekomme behovene til alle passasjerer. Det vennlige personalet hjelper reisende med innsjekkingsprosessen og svarer på eventuelle spørsmål.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen har et effektivt bagasjehåndteringssystem på plass for å sikre en jevn reise. Passasjerer kan være trygge på at bagasjen deres vil bli håndtert med forsiktighet og raskt levert ved ankomst.
 • Loungeområde: For de som ønsker å slappe av eller få gjort litt arbeid, tilbyr Benbecula Airport et komfortabelt salongområde. Besøkende kan nyte gratis Wi-Fi og komfortable sitteplasser mens de venter på flyreisen.
 • Restauranter og kafeer: Sultne reisende kan finne en rekke spisesteder på flyplassen. Enten du er i humør for en rask matbit eller et komplett måltid, har flyplassen flere kafeer og restauranter for å tilfredsstille trangene dine.
 • Detaljhandel: Benbecula flyplass har et utvalg butikker hvor passasjerer kan bla. gjennom en rekke produkter, inkludert suvenirer, aviser, bøker og mer. Disse butikkene lar reisende hente alle nødvendigheter eller gaver i siste liten.
 • Minibank og valutaveksling: I tilfelle du trenger penger eller trenger valutaveksling, har Benbecula flyplass minibanker og valutavekslingsfasiliteter beleilig plassert innenfor terminalen.
 • Bilutleie: Flyplassen tilbyr bilutleie, slik at besøkende enkelt kan utforske den vakre øya Benbecula i sitt eget tempo. Flere pålitelige bilutleiefirmaer opererer fra flyplassen og tilbyr en rekke kjøretøyalternativer for å dekke ulike behov.
 • Parkering: Benbecula flyplass tilbyr rikelig med parkeringsplasser for de som ankommer i sine egne kjøretøy. Parkeringsfasilitetene er praktisk plassert i nærheten av terminalen, noe som sikrer bekvemmelighet og tilgjengelighet for reisende.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen er forpliktet til å tilby tilgjengelighet for alle passasjerer. Den har dedikerte fasiliteter og tjenester på plass for å hjelpe passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan finne flyinformasjonsskjermer overalt flyplassen, og gir sanntidsoppdateringer om ankomster, avganger og eventuelle endringer i flyruter.
 • Tapt og funnet: I tilfelle en gjenstand blir forlagt eller tapt, har Benbecula Airport en dedikert tapt og funnet tjeneste for å hjelpe passasjerene med å finne eiendelene deres. Det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe med alle spørsmål.
 • Medisinsk assistanse: Flyplassen prioriterer passasjerenes velvære. I tilfelle medisinske nødstilfeller eller bekymringer, er det medisinsk assistanse tilgjengelig i terminalen.
 • Wi-Fi: Benbecula flyplass tilbyr gratis Wi-Fi-tilkobling i hele lokalet, noe som sikrer at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på Internett under besøket.
 • Kjæledyrfasiliteter: For reisende med lodne venner, tilbyr flyplassen kjæledyrfasiliteter for å sikre kjæledyrenes komfort og velvære under reisen.
 • Lekeområde for barn: For å imøtekomme familier som reiser med barn, har Benbecula flyplass et utpekt lekeområde hvor barna kan ha det gøy og bruke litt energi før eller etter flyreisen.
 • Spesiell assistanse: Passasjerer som trenger spesiell assistanse kan benytte seg av tjenestene levert av flyplassen. Opplærte medarbeidere er tilgjengelige for å hjelpe med ombordstigning, navigering på flyplassen og annen nødvendig støtte.

Samlet sett streber Benbecula Airport etter å tilby en praktisk og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer. Dets utvalg av fasiliteter og tjenester sikrer at besøkende komfortabelt kan navigere i terminalen og ha tilgang til viktige fasiliteter.


Benbecula flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Benbecula flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BEB kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Benbecula flyplass için atanmıştır.

Benbecula flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Benbecula flyplass ile Glasgow International Airport (GLA) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 55m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Benbecula flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Benbecula flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Loganai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Benbecula şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Benbecula şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Benbecula flyplass (BEB) tercih edilen seçenektir.

Benbecula çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Benbecula civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella