Flygninger som går fra Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn (BEY)

Reis til 54 steder med 37

Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode BEY
By Beirut
Land Lebanon (LB)
Fullstendig plassering Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn
Breddegrad 33.819376
Lengdegrad 35.491204
Nettsted Beirutairport.gov.lb
Vis på kart Google maps
Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn
Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn
Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn
Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn
Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn
Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn

Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn, som ligger i hovedstaden Libanon, er hovedporten for internasjonale reisende som besøker landet. Flyplassen tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og effektiv reiseopplevelse for sine passasjerer.

Fasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen tilbyr en rekke innsjekkingsskranker. - i skranker der passasjerer enkelt kan fullføre innsjekkingsprosedyrene og få ombordstigningskortet.
 • Detaljhandel: Reisende kan nyte en rekke shoppingmuligheter på flyplassen, med flere avgiftsfrie butikker som tilbyr et utvalg av parfymer, kosmetikk, elektronikk og suvenirer.
 • Restauranter og kafeer: Det finnes flere spisesteder som dekker ulike smaker og preferanser, og tilbyr en rekke retter fra libanesiske spesialiteter til internasjonale retter.
 • Lounge: Beirut-Rafic Hariri International Airport tilbyr førsteklasses lounger for passasjerer i business class og medlemmer av flyselskapets lojalitetsprogrammer. Disse salongene gir et rolig miljø med komfortable sitteplasser, Wi-Fi-tilgang, gratis snacks og drikkevarer.
 • Bønnerom: Dedikerte bønnerom er tilgjengelige på flyplassterminalen for passasjerer som søker et rolig sted for religiøs overholdelse.
 • Røykeområder: Det finnes utpekte røykeområder på hele flyplassen for å gi plass til passasjerer som ønsker å røyke.
 • Barnefasiliteter: Flyplassen tilbyr underholdningsområder og lekeområder for barn å holde dem engasjert under oppholdet på flyplassen.
 • Medisinske tjenester: Et medisinsk senter med utdannede fagfolk er tilgjengelig for å gi akutt medisinsk hjelp til passasjerer i nød.

Tjenester

 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre jevne innsjekkings- og overføringsprosesser for passasjerenes bagasje.
 • Stoll og immigrasjon: Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn har dedikerte områder for immigrasjon og fortolling for å lette raske og sikre inn- og utreiseprosedyrer.
 • Informasjonsskranker: Passasjerer kan henvende seg til flyplassens informasjonsskranker for spørsmål, veibeskrivelse eller assistanse de måtte trenge under reisen.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte eiendeler har flyplassen en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerene med å hente gjenstandene sine.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige fra flyplass, inkludert drosjer, bilutleietjenester og offentlige busser.
 • Wi-Fi-tilgang: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr sikre parkeringsfasiliteter for både korttids- og langtidsopphold, noe som sikrer sikkerheten til passasjerenes kjøretøy.
 • Valutaveksling: Passasjerer kan enkelt veksle valuta på flyplass, med flere valutavekslingsskranker tilgjengelig i terminalen.

Beirut-Rafic Hariri International Airport streber etter å skape en sømløs reiseopplevelse ved å tilby en rekke førsteklasses fasiliteter og tjenester for sine besøkende. Enten det er shopping, spisesteder, avslapning eller praktisk assistanse, tilbyr flyplassen et omfattende utvalg av fasiliteter for å imøtekomme de ulike behovene til passasjerene.


Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BEY kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn için atanmıştır.

Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn ile Port Bouet Airport (ABJ) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 7h 25m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 37 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Middle East Airlines, Turkish Airlines, Iraqi Airways, Qatar Airways, Pegasu ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Beirut şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Beirut şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn (BEY) tercih ederler.

Beirut çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Beirut civarında 1 havaalanı bulunmaktadır: Beirut-Rafic Hariri internasjonale lufthavn (BEY)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella