Non-stop flyvning fra Beihai Fucheng flyplass (BHY)

Non-stop flyvninger til 24 destinasjoner med 19 forskjellige flyselskaper

Beihai Fucheng flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Beihai Fucheng flyplass
Flyplass (IATA) kode BHY
By Beihai
Land China (CN)
Fullstendig plassering Beihai Fucheng flyplass
Breddegrad 21.540486
Lengdegrad 109.293386
Vis på kart Google maps

Beihai Fucheng flyplassfasiliteter og tjenester

Beihai Fucheng flyplass, også kjent som Beihai Air Base, er en internasjonal flyplass som ligger i byen Beihai i den autonome regionen Guangxi Zhuang i Kina. Med sine moderne fasiliteter og omfattende tjenestetilbud sikrer flyplassen en hyggelig og praktisk reiseopplevelse for passasjerene.

Terminalfasiliteter

 • Flyplassterminalen er romslig og godt vedlikeholdt, som tilbyr et komfortabelt venteområde for passasjerer.
 • Ulike butikker og avgiftsfrie butikker er tilgjengelige, som tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert lokale suvenirer, elektronikk, klær og mer.
 • En rekke restauranter og spisesteder finnes i terminalen, som tilbyr både internasjonal og lokal mat for å tilfredsstille ulike smaker.
 • Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele terminalen, slik at passasjerene kan holde kontakten mens de er på flyplassen.
 • Minibanker og valutavekslingstjenester er praktisk plassert i terminalen for å gjøre det enklere for reisende.
 • For de som reiser med barn, er det utpekte lekeområder for å holde dem underholdt. og engasjert.

Transporttjenester

 • Taxi- og bilutleietjenester er lett tilgjengelig på flyplassen, noe som gir praktiske transportmuligheter for reisende.
 • Shuttelbusser kjører regelmessig mellom flyplassen og ulike destinasjoner i Beihai, noe som gir passasjerer lett tilgang til sentrum og andre viktige steder.
 • En langtidsparkering er tilgjengelig for reisende som ønsker å parkere sine kjøretøy på flyplassen under turen. Parkeringsområdet er sikkert og overvåket for trygghet.

Passasjertjenester

 • Flyplassen tilbyr en rekke passasjertjenester, inkludert bagasjehåndtering, tapt og funnet, og informasjonsskranker for å hjelpe reisende med spørsmål eller bekymringer.
 • Rullestolassistanse er tilgjengelig for passasjerer med redusert mobilitet. Flyplasspersonalet er opplært til å gi nødvendig støtte under hele reisen.
 • En medisinsk klinikk er til stede i terminalen for å håndtere eventuelle medisinske nødsituasjoner eller yte grunnleggende medisinsk behandling om nødvendig.
 • For de som trenger overnatting, flyplassen ligger i umiddelbar nærhet av ulike hoteller som tilbyr komfortable rom og fasiliteter.

Samlet sett streber Beihai Fucheng Airport etter å tilby en hyggelig og problemfri opplevelse for reisende.. Med sine moderne fasiliteter, omfattende tjenester og praktisk beliggenhet sikrer flyplassen en jevn reise for både innenlandske og internasjonale passasjerer.


Sıkça Sorulan Sorular

Beihai Fucheng flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Beihai Fucheng flyplass belirlenmiş IATA kodu BHY ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Beihai Fucheng flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 25m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Beijing Capital International Airport (PEK) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Beihai Fucheng flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Beihai Fucheng flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 19 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, China Eastern Airlines, Spring Airlines, Sichuan Airlines, Air China, Chengdu Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Beihai şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Beihai şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Beihai Fucheng flyplass (BHY) tercih ederler.

Beihai çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Beihai civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella