Direktefly fra Bazhong Enyang flyplass (BZX)

Utforsk 15 steder med 9 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Bazhong Enyang flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
PKX Beijing Daxing

1 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris
CTU Chengdu

1 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
HAK Haikou

1 flyvninger per dag

2t 45m Vis pris
XIY Xi'an

1 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
JJN Jinjiang by

1 flyvninger per dag

2t 55m Vis pris
SZX Shenzhen

1 flyvninger per dag

2t 38m Vis pris
NGB Ningbo

1 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
PVG Shanghai

1 flyvninger per dag

2t 45m Vis pris
WNZ Wenzhou
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 25m Vis pris
CAN Guangzhou
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 10m Vis pris

Bazhong Enyang flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Bazhong Enyang flyplass
Flyplass (IATA) kode BZX
By Bazhong Enyang
Land China (CN)
Fullstendig plassering Bazhong Enyang flyplass
Breddegrad
Lengdegrad
Vis på kart Google maps

Bazhong Enyang Airport Fasiliteter og tjenester

Bazhong Enyang Airport er en moderne flyplass som ligger i Bazhong City, Sichuan-provinsen, Kina. Med sine toppmoderne fasiliteter og en rekke tjenester gir flyplassen en praktisk og komfortabel opplevelse for reisende.

Fasiliteter:

 • Terminalbygning: The flyplassen har en romslig terminalbygning utstyrt med moderne fasiliteter for å imøtekomme behovene til reisende. Den har komfortable sittegrupper, rene toaletter og en rekke spisesteder og shoppingmuligheter.
 • Flyinformasjonsskjerm: Store skjermer plassert over hele terminalen gir flyinformasjon i sanntid, og holder passasjerene godt informert om deres avgangs- eller ankomsttider.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter, noe som sikrer at passasjerer og besøkende enkelt kan parkere kjøretøyene sine under oppholdet.
 • Bagasje Handlevogner: Gratis bagasjevogner er tilgjengelige for reisende, noe som gjør det lettere å transportere bagasjen fra innsjekking til ombordstigningsområder.
 • Wi-Fi: Bazhong Enyang Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen, slik at passasjerer for å holde seg tilkoblet og surfe på internett.
 • Minibanker og valutaveksling: Reisende kan finne minibanker og valutavekslingstjenester i terminalen, noe som gir enkel tilgang til kontanter og valutaveksling.

Tjenester:

 • Informasjonsskranke: En dedikert informasjonsskranke er bemannet med kunnskapsrikt personell som kan hjelpe passasjerer med henvendelser om flyreiser, flyplassfasiliteter, transport og mer.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen sikrer effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre en jevn reiseopplevelse for passasjerer. Opplært personale er tilgjengelig for å hjelpe med bagasje under innsjekking og ved bagasjeutleveringsområdet.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eller forlagte gjenstander er en dedikert tapt og funnet-tjeneste tilgjengelig på flyplassen for reisende å rapportere og hente eiendelene sine.
 • Medisinsk assistanse: Flyplassen har medisinske fasiliteter og opplært medisinsk personell tilgjengelig for å håndtere eventuelle helsenødsituasjoner som kan oppstå under reisen.
 • Bilutleie: For de som ønsker å utforske regionen på egenhånd, er bilutleie tilgjengelig på flyplassen.
 • Turistinformasjon: Reisende kan finne et turistinformasjonssenter i terminalen, som gir verdifull veiledning om lokale attraksjoner, transport, overnatting, og mer.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester har Bazhong Enyang Airport som mål å tilby en hyggelig og problemfri reiseopplevelse for alle passasjerer.


Bazhong Enyang flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Bazhong Enyang flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BZX kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Bazhong Enyang flyplass için atanmıştır.

Bazhong Enyang flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Bazhong Enyang flyplass ile Ürümqi Diwopu International Airport (URC) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 45m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bazhong Enyang flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 9 taşıyıcı, Bazhong Enyang flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Air China, Air Changan, Loong Air, China Southern Airlines, Juneyao Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Bazhong Enyang şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Bazhong Enyang şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Bazhong Enyang flyplass (BZX) tercih edilen seçenektir.

Bazhong Enyang yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella