Direktefly fra Basco flyplass (BSO)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Basco flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MNL Metro Manila

1 flyvninger per dag

1t 45m Vis pris

Basco flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Basco flyplass
Flyplass (IATA) kode BSO
By Basco
Land Philippines (PH)
Fullstendig plassering Basco flyplass
Breddegrad 20.451561
Lengdegrad 121.980669
Vis på kart Google maps

Basco flyplassfasiliteter og tjenester

Velkommen til Basco flyplass, som ligger i den pittoreske byen Basco i Batanes, Filippinene. Kjent som inngangsporten til de fantastiske Batanes-øyene, tilbyr Basco Airport ikke bare et praktisk reisepunkt, men tilbyr også en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og problemfri opplevelse for sine passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Basco Airport har dedikerte innsjekkingsskranker hvor du kan levere bagasjen og få ombordstigningskortet.
 • Sikkerhet og bagasjekontroll: Flyplassen følger strengt sikkerhetsprotokollene, og sikrer sikkerhet og beskyttelse av alle passasjerer. Bagasjekontroll er tilgjengelig for å opprettholde passasjersikkerhetsstandarder.
 • Immigrasjon og tollvesen: Basco flyplass har immigrasjonsskranker hvor gyldige pass og reisedokumenter kontrolleres. I tillegg er tollere stasjonert for å sikre overholdelse av import- og eksportbestemmelser.
 • Toaletter: Toalettene er praktisk plassert i hele terminalen, og tilbyr renslighet og komfort til passasjerene.
 • Tollfrie og Detaljhandel: Basco Airport har avgiftsfrie butikker hvor du kan kjøpe en rekke avgiftsfrie varer. I tillegg tilbyr butikker et utvalg av lokalt håndverk, suvenirer og snacks.
 • Mat- og drikkesteder: Nyt en rekke spisesteder på Basco lufthavn, inkludert kafeer og matkiosker som serverer både lokale og internasjonale retter. Ta en rask matbit eller nyt et rolig måltid mens du venter på flyet ditt.

Flyplasstjenester

 • Transport: Basco flyplass tilbyr ulike transportalternativer til og fra flyplassen, inkludert drosjer, skytteltjenester og bilutleie. Disse tjenestene tilbyr bekvemmelighet og fleksibilitet for reisende.
 • Informasjonsskranke: For eventuelle spørsmål eller assistanse er informasjonsskranken på Basco flyplass lett tilgjengelig for å gi informasjon om flyreiser, transport og andre flyplassrelaterte spørsmål.
 • Tapt og funnet: Ved feilplasserte eiendeler har Basco flyplass et dedikert tapt og funnet område hvor passasjerer kan rapportere eller hente tapte gjenstander.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen tilbyr grunnleggende medisinske tjenester til passasjerer i nød. Opplært medisinsk personell er tilgjengelig for å hjelpe i nødstilfeller eller førstehjelpsbehov.
 • WiFi-tilgang: Hold kontakten med gratis WiFi-tjenester tilgjengelig over hele terminalen, slik at passasjerer kan surfe på internett eller holde kontakten med venner og familie.

Med sine moderne fasiliteter og omfattende utvalg av tjenester, sikrer Basco Airport en sømløs opplevelse for sine passasjerer. Enten du reiser eller ankommer, gjør flyplassens dedikasjon til kundetilfredshet den til et ideelt valg for reisende som besøker de vakre øyene Batanes.


Sıkça Sorulan Sorular

Basco flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BSO kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Basco flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Basco flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Basco flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Basco flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Philippine Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Basco şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Basco şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Basco flyplass (BSO) tercih ederler.

Basco çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Basco civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella