Rimelige flyvninger fra Barnstable kommunale flyplass (HYA)

Direkteflyvninger til 4 destinasjoner betjenes av 3 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Barnstable kommunale flyplass

Barnstable kommunale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Barnstable kommunale flyplass
Flyplass (IATA) kode HYA
By Hyannis
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Barnstable kommunale flyplass
Breddegrad 41.667523
Lengdegrad -70.284838
Vis på kart Google maps

Barnstable Municipal Airport fasiliteter og tjenester

Barnstable Municipal Airport, som ligger i Hyannis, Massachusetts, fungerer som en viktig inngangsport til Cape Cod og områdene rundt. Som en offentlig flyplass tilbyr den en rekke fasiliteter og tjenester for å gjøre reisendes opplevelser komfortable og praktiske.

Fasiliteter

 • Terminaler: flyplassen har to terminaler - Terminal A og Terminal B. Begge terminalene er godt utstyrt for å håndtere innenlands- og internasjonale flyvninger, og tilbyr en rekke fasiliteter for passasjerer.
 • Runways: Barnstable Municipal Flyplassen har to rullebaner, rullebane 6/24 og rullebane 15/33, som muliggjør jevn håndtering av et høyt volum av flyreiser.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter for reisende, inkludert både kortsiktige og langsiktige partier. Passasjerer kan enkelt finne praktiske parkeringsplasser i nærheten av terminalene.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: For å imøtekomme behovene til moderne reisende, tilbyr flyplassen gratis Wi-Fi overalt. begge terminalene, slik at passasjerene kan holde kontakten. I tillegg er ladestasjoner tilgjengelig for å holde elektroniske enheter slått på.
 • Restauranter og butikker: Det finnes mange spisesteder og butikker i terminalene. Passasjerer kan nyte en rekke retter og handle nødvendigheter eller suvenirer i siste liten.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og tilbyr praktiske alternativer for de som ønsker å utforske Cape Cod og dens vakre omgivelser.

Tjenester

 • Bagasjehåndtering: Flyplassen har effektive bagasjehåndteringstjenester, som sikrer at passasjerenes bagasje leveres umiddelbart ved ankomst.
 • Informasjonsskranker: Det vennlige personalet er tilgjengelig ved informasjonsskrankene i begge terminalene for å gi reisende assistanse, veibeskrivelse og annen relevant informasjon.
 • Rullestolhjelp: Barnstable Municipal Airport tilbyr rullestolhjelp for passasjerer i nød. Disse tjenestene kan bes om på forhånd eller ved ankomst.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte gjenstander har flyplassen en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer å gjenvinne deres eiendeler.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker er beleilig plassert innenfor flyplassområdet for passasjerenes bankbehov. I tillegg er valutavekslingstjenester tilgjengelig for å muliggjøre problemfri internasjonal reise.
 • Sikkerhet og tollvesen: Flyplassen opprettholder strenge sikkerhetstiltak for å sikre sikkerheten til alle reisende. Passasjerer er pålagt å overholde toll- og immigrasjonsbestemmelser for internasjonale flyvninger.

Barnstable kommunale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Barnstable kommunale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Barnstable kommunale flyplass belirlenmiş IATA kodu HYA ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Barnstable kommunale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 8m süren ve Embraer 190 ile gerçekleştirilen John F. Kennedy International Airport (JFK) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Barnstable kommunale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Barnstable kommunale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Cape Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Hyannis şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Hyannis şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Barnstable kommunale flyplass (HYA) tercih ederler.

Hyannis çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Hyannis civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella