Direktefly fra Barnaul flyplass (BAX)

Utforsk 14 steder med 12 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Barnaul flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
DME Moskva

1-2 flyvninger per dag

4t 40m Vis pris
VKO Moskva

1 flyvninger per dag

4t 25m Vis pris
KJA Krasnojarsk

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
AER Sotsji

1 flyvninger per dag

5t 3m Vis pris
SVX Jekaterinburg
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 40m Vis pris
OVB Novosibirsk
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
TJM Tyumen
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 10m Vis pris
PEE Perm
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 10m Vis pris
SGC Surgut
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 53m Vis pris
LED Saint Petersburg

1 flyvninger per dag

4t 50m Vis pris

Barnaul flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Barnaul flyplass
Flyplass (IATA) kode BAX
By Barnaul
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Barnaul flyplass
Breddegrad 53.361199
Lengdegrad 83.547044
Nettsted Airaltay.ru
Vis på kart Google maps

Barnaul Airport Fasiliteter og tjenester

Barnaul Airport, som ligger i Altai Krai-regionen i Russland, er en moderne og velutstyrt flyplass som passer både innenlandske og internasjonale passasjerer. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester, streber Barnaul Airport etter å tilby en komfortabel og effektiv reiseopplevelse for alle sine besøkende.

Fasiliteter

 • Terminalbygning:

  Flyplassen har en romslig og moderne terminalbygning med alle nødvendige fasiliteter. Det tilbyr et hyggelig og innbydende miljø for reisende.
 • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan nyte en rekke shopping- og spisesteder i terminalen. Det er flere butikker, avgiftsfrie butikker og restauranter hvor besøkende kan nyte lokale og internasjonale retter.
 • Minibanker og valutaveksling: Barnaul lufthavn gir enkel tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester for å sikre enkle økonomiske transaksjoner for reisende.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsopphold. Det sikrer sikkerheten og sikkerheten til kjøretøy under reisens varighet.
 • Lounge: For de som søker komfort og avslapning før flyvningene, gir flyplassen tilgang til komfortable og vel- utpekte salonger. Passasjerer kan slappe av, ta igjen jobben eller nyte gratis forfriskninger mens de venter.
 • Informasjonsskranker: Dedikerte informasjonsskranker er tilgjengelig over hele terminalen for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de kan ha. Kunnskapsrike ansatte er klare til å gi veibeskrivelse, flyinformasjon og annen assistanse etter behov.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: Barnaul flyplass tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre jevn overføring og levering av bagasje. Bagasjetraller og assistanse for passasjerer med spesielle behov er også tilgjengelig.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner eller nødvendig assistanse, har flyplassen medisinske fasiliteter og trent personale i beredskap for å gi umiddelbar hjelp og støtte.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de er på flyplassen.
 • Transport: Flyplassen har gode forbindelser til sentrum og områdene rundt gjennom ulike transportalternativer. Drosjer, skyttelbuss og bilutleietjenester er lett tilgjengelige for reisende.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte gjenstander har flyplassen en egen avdeling for tapt og funnet. for å hjelpe passasjerer med å hente eiendelene sine.
 • Spesiell assistanse: Barnaul lufthavn streber etter å imøtekomme passasjerer med funksjonshemminger eller spesielle behov. Rullestoltilgjengelighet, utpekte toaletter og opplært personale er tilgjengelig for å gi nødvendig assistanse.

Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester sikrer Barnaul Airport en hyggelig og problemfri reiseopplevelse for alle sine passasjerer. Enten de ankommer eller drar, kan besøkende forvente bekvemmelighet, komfort og effektivitet på denne moderne flyplassen.


Barnaul flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Barnaul flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Barnaul flyplass belirlenmiş IATA kodu BAX ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Barnaul flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 5h 5m süren ve Boeing 737-900 (winglets) Passenger/BBJ3 ile gerçekleştirilen Sochi International Airport (AER) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Barnaul flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Barnaul flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 12 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Ural Airlines, Pobeda, S7 Airlines, UTair, Pegas Fl ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Barnaul şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Barnaul şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Barnaul flyplass (BAX) tercih edilen seçenektir.

Barnaul çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Barnaul civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella