Flygninger som går fra Bancasi flyplass (BXU)

Utforsk 2 steder med 3 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Bancasi flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CEB Lapu-Lapu by

6-7 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
MNL Metro Manila

6 flyvninger per dag

1t 43m Vis pris

Bancasi flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Bancasi flyplass
Flyplass (IATA) kode BXU
By Butuan by
Land Philippines (PH)
Fullstendig plassering Bancasi flyplass
Breddegrad 8.951426
Lengdegrad 125.478821
Vis på kart Google maps

Bancasi flyplassfasiliteter og tjenester

Bancasi flyplass, også kjent som Butuan Airport, er den primære flyplassen som betjener byen Butuan og dens omkringliggende områder i provinsen Agusan del Norte, Filippinene.

Fasiliteter

 • Rullebane: Bancasi flyplass har en enkelt asfaltbane som er 2100 meter lang. Denne rullebanen har plass til forskjellige flystørrelser, inkludert turboprops og små jetfly.
 • Terminalbygning: Flyplassens terminalbygning gir en ren og komfortabel plass for reisende. Den tilbyr moderne fasiliteter og fasiliteter, inkludert rene toaletter, sittegrupper og informasjonsskranker.
 • Parkering: Bancasi flyplass har rikelig med parkeringsplasser tilgjengelig for passasjerer og besøkende. Parkeringsområdet er godt vedlikeholdt og beleilig plassert i nærheten av terminalbygningen.
 • Minibanker og valutaveksling: For å imøtekomme de økonomiske behovene til reisende, har flyplassen minibanker tilgjengelig inne i terminalbygningen. I tillegg er det en valutavekslingsskranke hvor passasjerene kan veksle pengene sine.
 • Bagasjetjenester: Bagasjetjenester som bagasjevogner og bagasjeinnpakning tilbys for å sikre de reisendes sikkerhet og bekvemmelighet.
 • Restauranter og butikker: Det er spisesteder og butikker tilgjengelig på flyplassen, som tilbyr et utvalg av mat, drikke og detaljhandel. Passasjerer kan ta en rask matbit eller kjøpe nødvendigheter i siste liten før flyturen.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Flyplassen tilbyr skjermer for flyinformasjon gjennom hele flyreisen. terminalbygg. Passasjerer kan enkelt sjekke statusen til flyreisene, inkludert avgangs- og ankomsttider.
 • WiFi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på flyet.
 • Lounge: Bancasi Airport tilbyr private salonger som gir en mer komfortabel og eksklusiv opplevelse for premiumpassasjerer og medlemmer av visse flyselskapsprogrammer.
 • Bilutleie: For de som trenger transport ved ankomst, flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen. Passasjerer kan bestille et kjøretøy for oppholdet eller den videre reisen.
 • Taxi og offentlig transport: Drosjer og andre offentlige transportalternativer er lett tilgjengelige utenfor terminalbygningen, og gir praktisk transport til og fra flyplassen.
 • Medisinske tjenester: I nødstilfeller har Bancasi flyplass medisinske fasiliteter og trent personell tilgjengelig for å gi umiddelbar medisinsk hjelp.

Enten du er på forretningsreise eller feriereise, streber Bancasi Airport å gi en hyggelig reiseopplevelse ved å tilby en rekke fasiliteter og tjenester for å møte passasjerenes behov. Fra en godt vedlikeholdt terminalbygning til ulike fasiliteter, sørger flyplassen for at reisende har en jevn reise gjennom hele oppholdet på flyplassen.


Sıkça Sorulan Sorular

Bancasi flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BXU kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Bancasi flyplass için atanmıştır.

Bancasi flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Bancasi flyplass ile Ninoy Aquino International Airport (MNL) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 45m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bancasi flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Bancasi flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Philippine Airlines, Cebgo, Cebu Pacific Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Butuan by şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Butuan by şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Bancasi flyplass (BXU) tercih edilen seçenektir.

Butuan by çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Butuan by civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella