Rimelige flyvninger fra Balmaceda flyplass (BBA)

Non-stop flyvninger til 4 destinasjoner med 4 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Balmaceda flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
PMC Puerto Montt

2-4 flyvninger per dag

1t 8m Vis pris
SCL Pudahuel

1-3 flyvninger per dag

2t 23m Vis pris
ZCO Temuco
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 28m Vis pris
PUQ Punta Arenas
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris

Balmaceda flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Balmaceda flyplass
Flyplass (IATA) kode BBA
By Balmaceda
Land Chile (CL)
Fullstendig plassering Balmaceda flyplass
Breddegrad -45.914780
Lengdegrad -71.691824
Vis på kart Google maps

Balmaceda flyplassfasiliteter og tjenester

Balmaceda flyplass, også kjent som Aeropuerto de Balmaceda, ligger i Aysén-regionen i Chile. Flyplassen fungerer som et viktig transportknutepunkt for denne avsidesliggende regionen, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Balmaceda flyplass har dedikerte innsjekkingsskranker for ulike flyselskaper som opererer fra flyplassen. Passasjerer kan enkelt sjekke inn for sine flyvninger og få ombordstigningskort.
 • Bagasjeutleveringsområde: Når passasjerer ankommer Balmaceda flyplass, kan de enkelt hente bagasjen fra det velutstyrte bagasjeområdet.
 • Restauranter og kafeer: Flyplassen har flere spisesteder, inkludert restauranter og kafeer, hvor passasjerene kan nyte en rekke lokale og internasjonale retter.
 • Butikker: Det finnes en rekke butikker i terminalen, og tilbyr passasjerer muligheten til å kjøpe suvenirer, snacks, magasiner og andre viktige reisesaker.
 • Lounge: Balmaceda Airport tilbyr komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av, jobbe eller lese litt før flyet.
 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan enkelt få tilgang til minibanker for å ta ut lokal valuta eller foreta transaksjoner. I tillegg er det valutavekslingsfasiliteter tilgjengelig i terminalen.

Transport

 • Taxitjenester: Det er taxitjenester som er praktisk plassert utenfor terminalen, og gir passasjerer et raskt og effektivt transportmiddel til de nærliggende byene og byene.
 • Bilutleie: Flere bilutleieleverandører har skranker på Balmaceda flyplass, slik at passasjerer kan leie kjøretøy og utforske områdene rundt i sitt eget tempo.
 • Offentlig transport: Lokale offentlige busser forbinder Balmaceda flyplass med nærliggende byer.

Spesialhjelp

 • Tilgjengelighet for rullestolbrukere: Balmaceda flyplass er utstyrt med fasiliteter for å ta imot passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger. Rullestolramper og assistanse er tilgjengelig på forespørsel.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinsk nødstilfelle har flyplassen medisinske fasiliteter og opplært personale for å gi umiddelbar hjelp.
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranken er bemannet med kunnskapsrikt personell som kan hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer.
 • Tapt og funnet: Balmaceda flyplass har en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer med å hente bort gjenstander.

Samlet sett streber Balmaceda Airport etter å tilby en hyggelig og effektiv opplevelse for passasjerer ved å tilby en rekke fasiliteter og tjenester. Enten det er komfortable salonger, praktiske transportmuligheter eller spesielle assistansetjenester, har flyplassen som mål å sikre en jevn reise for alle reisende som går gjennom dørene.


Balmaceda flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Balmaceda flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BBA kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Balmaceda flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Balmaceda flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 23m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Arturo Merino Benitez International Airport (SCL) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Balmaceda flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 4 taşıyıcı, Balmaceda flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Sky Airline, LATAM Airlines, JetSMART, Aerovías DA gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Balmaceda şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Balmaceda şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Balmaceda flyplass (BBA) tercih ederler.

Balmaceda yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella