Direktefly fra Ballina Byron Gateway flyplass (BNK)

Direkteflyvninger til 4 destinasjoner betjenes av 4 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Ballina Byron Gateway flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SYD Maskot

6-9 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
MEL Melbourne

1 flyvninger per dag

2t 10m Vis pris
NTL Newcastle

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
DBO Dubbo
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris

Ballina Byron Gateway flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Ballina Byron Gateway flyplass
Flyplass (IATA) kode BNK
By Ballina
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Ballina Byron Gateway flyplass
Breddegrad -28.837606
Lengdegrad 153.556400
Nettsted Ballinabyronairport.com.au
Vis på kart Google maps

Ballina Byron Gateway Airport fasiliteter og tjenester

Ballina Byron Gateway Airport, som ligger i Ballina, New South Wales, Australia, fungerer som en primær inngangsport til Byron Bay-regionen. Det tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for passasjerene.

Fasiliteter:

 • Terminalbygning: Den moderne og romslige terminalbygningen gir en innbydende og komfortabelt miljø for reisende.
 • Innsjekkingsskranker: Flere innsjekkingsskranker er tilgjengelig for å lette en smidig innsjekkingsprosess.
 • Bagasjeinnhenting: Flyplassen har et dedikert område for bagasjeoppbevaring, noe som gjør det enkelt for passasjerer å hente bagasjen.
 • Restauranter og kafeer: Det finnes ulike spisemuligheter i terminalbygningen, som tilbyr en rekke retter og forfriskninger.
 • Detaljhandel: Passasjerer kan utforske et utvalg butikker, inkludert avgiftsfrie utsalgssteder, hvor de kan kjøpe en rekke produkter.
 • Lounge: For de som søker ekstra komfort og privatliv, tilbyr flyplassen salonger som gir fasiliteter som komfortable sitteplasser, forfriskninger og forretningsfasiliteter.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker er praktisk plassert på hele flyplassen, og valutavekslingstjenester er tilgjengelige for internasjonale reisende.
 • Bil Utleie: Flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og gir enkel tilgang til transport for reisende som ønsker å utforske regionen.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr både korttids- og langtidsparkering, noe som sikrer at passasjerer har praktiske muligheter for å forlate kjøretøyet mens de reiser.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesielle assistansetjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesifikke krav, som sikrer at alle kan reise komfortabelt.

Tjenester:

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan enkelt få tilgang til oppdatert flyinformasjon gjennom skjermer plassert i hele terminalbygningen eller gjennom flyplassens nettside.
 • Tapt og funnet: Ved tapte gjenstander kan passasjerer kontakte flyplassens tapt og funnet avdeling for assistanse.
 • Kundeservice: Flyplassen tilbyr et dedikert kundeserviceteam for å hjelpe passasjerer med eventuelle spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelig utenfor terminalbygningen, inkludert drosjer, skytteltjenester og offentlig transport.
 • Hoteller: Flyplassen ligger praktisk til i nærheten av en rekke hoteller, og tilbyr overnattingsmuligheter for passasjerer som trenger en overnatting.
 • Reisebyråer: Reisebyråer på stedet kan hjelpe passasjerer med å bestille overnatting, turer eller andre reiserelaterte tjenester.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har førstehjelpsfasiliteter og medisinsk assistanse tilgjengelig i tilfelle av nødsituasjoner.
 • Lekeområde for barn: For familier som reiser med små barn, tilbyr flyplassen et dedikert lekeområde for å holde dem underholdt.
 • Foreldrerom: Pleie- og foreldrerom er tilgjengelige for bekvemmeligheten av reisende foreldre.
 • Møterom: Flyplassen tilbyr møterom utstyrt med audiovisuelle muligheter for forretningsreisende som trenger plass for møter eller konferanser.

The Ballina Byron Gateway Airport streber etter å gi en hyggelig og effektiv reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester sikrer flyplassen at reisende enkelt kan starte reisen eller fortsette reisen.


Sıkça Sorulan Sorular

Ballina Byron Gateway flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Ballina Byron Gateway flyplass belirlenmiş IATA kodu BNK ile tanımlanır.

Ballina Byron Gateway flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Ballina Byron Gateway flyplass ile Melbourne Airport (MEL) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 10m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ballina Byron Gateway flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 4 taşıyıcı, Ballina Byron Gateway flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Jetstar, Qantas, Virgin Australia, FlyPelica gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Ballina şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Ballina şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Ballina Byron Gateway flyplass (BNK) tercih edilen seçenektir.

Ballina yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella