Direktefly fra Bagdad internasjonale flyplass (BGW)

Reis til 23 steder med 14

Bagdad internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Bagdad internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode BGW
By Bagdad
Land Iraq (IQ)
Fullstendig plassering Bagdad internasjonale flyplass
Breddegrad 33.262539
Lengdegrad 44.234578
Vis på kart Google maps
Bagdad internasjonale flyplass
Bagdad internasjonale flyplass
Bagdad internasjonale flyplass
Bagdad internasjonale flyplass
Bagdad internasjonale flyplass
Bagdad internasjonale flyplass

Bagdad internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Bagdad internasjonale lufthavn, som ligger i hovedstaden i Irak, er landets største og travleste flyplass. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt som forbinder Irak med flere internasjonale destinasjoner. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for reisende for å sikre en komfortabel og praktisk reise.

Terminalfasiliteter

 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjevogner og bagasjeinnpakning. for å sikre sikkerheten og sikkerheten til reisendes eiendeler.
 • Lounge: Passasjerer kan slappe av i de komfortable og velutstyrte salongene, som tilbyr fasiliteter som forfriskninger, Wi-Fi og komfortable sitteplasser.
 • Restauranter og kafeer: Tallrike spisesteder er tilgjengelig, inkludert lokale og internasjonale retter, kafeer og gatekjøkken.
 • Detaljhandel: Duty-free shopping er tilgjengelig, slik at passasjerer kan kjøpe en utvalg av varer som elektronikk, parfymer, mote og suvenirer.
 • Minibanker og valutaveksling: Praktisk tilgang til kontanter tilbys gjennom minibanker, og valutavekslingsskranker er tilgjengelig for å dekke reisendes økonomiske behov.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen er utstyrt med medisinske klinikker og apotek for å gi nødvendig helsehjelp om nødvendig.
 • Bønnerom: Separate bønnerom er tilgjengelige for både menn og kvinner, noe som gir en rolig plass for åndelig kontemplasjon.

Transporttjenester

 • Taxier: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalen, noe som gjør det enkelt å transportere til og fra ulike destinasjoner i Bagdad.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, noe som gjør det mulig for reisende å utforske byen når det passer det.
 • Shutteltjenester: Shuttlebusser kobler flyplassen til nærliggende hoteller, og tilbyr praktisk transport. alternativ for passasjerer.

Passasjerassistanse

 • Informasjonsskranker: Bemannede informasjonsskranker er plassert over hele terminalen, og gir assistanse, informasjon og veiledning til passasjerer.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapt bagasje eller personlige eiendeler er en dedikert skranke for tapt og funnet tilgjengelig for å hjelpe med å hente tapte gjenstander.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesialisert assistanse for eldre passasjerer, personer med funksjonshemminger eller de som trenger medisinsk støtte under reisen.

Sikkerhetstiltak

 • Bagasjekontroll: Det er på plass strenge sikkerhetskontroller for å sikre at sikkerhet og sikkerhet for alle passasjerer og deres bagasje.
 • Passkontroll: Passkontrollskrankene er bemannet med høyt utdannet personell for å effektivt behandle immigrasjonsprosedyrer.
 • Sikkerhetspersonell: Opplært sikkerhetspersonell er stasjonert hele flyplassen for å opprettholde et trygt og sikkert miljø.

Bagdad internasjonale lufthavn streber etter å gi en utmerket reiseopplevelse for passasjerer ved å tilby et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester. Disse fasilitetene tar sikte på å imøtekomme de ulike behovene til reisende, og sikrer at reisen deres gjennom flyplassen er så komfortabel og stressfri som mulig.


Sıkça Sorulan Sorular

Bagdad internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BGW kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Bagdad internasjonale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Bagdad internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 4h 50m süren ve Boeing 737 Passenger ile gerçekleştirilen Vnukovo International Airport (VKO) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Bagdad internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Bagdad internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 14 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Iraqi Airways, Fly Baghdad, Turkish Airlines, Royal Jordanian, Qatar Airway ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Bagdad şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Bagdad şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Bagdad internasjonale flyplass (BGW) tercih ederler.

Bagdad yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar: Bagdad internasjonale flyplass (BGW)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella