Direktefly fra Ba flyplass (BFJ)

Reis til 14 steder med 6

Günlük Kalkış Programı Ba flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
KWE Guiyang

1-2 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
HGH Hangzhou

1 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris
JHG Jinghong

1 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris
PKX Beijing Daxing

1 flyvninger per dag

2t 55m Vis pris
KMG Kunming

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
NKG Nanjing

1 flyvninger per dag

2t 10m Vis pris
WUH Wuhan

1 flyvninger per dag

1t 45m Vis pris
JJN Jinjiang by
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris
CAN Guangzhou
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
CKG Chongqing
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris

Ba flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Ba flyplass
Flyplass (IATA) kode BFJ
By Ba
Land Fiji (FJ)
Fullstendig plassering Ba flyplass
Breddegrad 14.554218
Lengdegrad 121.022560
Vis på kart Google maps

Ba flyplassfasiliteter og tjenester

Når du reiser gjennom Ba flyplass, kan du forvente en rekke fasiliteter og tjenester tilgjengelig for å forbedre din generelle flyplassopplevelse. Enten du reiser, ankommer eller bare er på transitt, har Ba lufthavn en rekke fasiliteter for å imøtekomme passasjerenes behov.

Innsjekking og bagasje

På Ba flyplass, er innsjekkingsprosessen jevn og effektiv. Passasjerer kan sjekke inn enten personlig ved de dedikerte innsjekkingsskrankene eller velge selvbetjente kiosker. Bagasjeutleveringsskranker er praktisk plassert i nærheten av innsjekkingsområdet, slik at du enkelt kan sjekke bagasjen din.

Shopping og servering

For de som ønsker å unne seg litt detaljbehandling eller ta en matbit, Ba lufthavn har en rekke butikker og spisesteder. Duty-free butikker er tilgjengelige, og tilbyr et utvalg av taxfree-varer som kosmetikk, elektronikk og alkohol. Ulike butikker og spesialitetsbutikker er også spredt over hele flyplassen, og tilbyr reisende muligheten til å kjøpe suvenirer eller reisenødvendigheter i siste liten.

Når det kommer til bespisning, tilbyr Ba Airport en blanding av lokalt og internasjonalt kjøkken. Fra hurtigmatkjeder til eksklusive restauranter, det er noe for enhver smak. Enten du er i humør for en rask kaffe eller et rolig måltid, har flyplassens spisesteder deg dekket.

Lounge og avslapning

Hvis du trenger en rolig plass å slappe av før flyturen, Ba Airport tilbyr flere salonger hvor du kan slappe av. Salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis Wi-Fi og et utvalg av forfriskninger. Du kan ta igjen jobben eller bare nyte litt fred og ro borte fra kjas og mas på hovedterminalen.

Tilleggstjenester

Ba lufthavn går utover for å sikre at passasjerer ha en hyggelig og problemfri opplevelse. Tilleggstjenester inkluderer:

  • Informasjonsskranker: Plassert over hele flyplassen, gir informasjonsskranker hjelp med forespørsler, veibeskrivelser og generell flyplassinformasjon.
  • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner eller helseproblemer, har Ba Airport medisinske fasiliteter og utdannede fagfolk i beredskap.
  • Lekeområde for barn: På reise med barn? Ba lufthavn har et dedikert lekeområde hvor barn trygt kan nyte og brenne av litt energi.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesielle assistansetjenester for passasjerer med redusert mobilitet, funksjonshemninger eller spesifikke behov. Rullestolassistanse og tilgjengelige fasiliteter er tilgjengelig.
  • Minibanker og valutaveksling: Tilgjengelige minibanker og valutavekslingstjenester er praktisk plassert innenfor flyplassens område.

Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester, sikrer Ba Airport at tiden din på flyplassen er komfortabel og hyggelig. Enten du er en hyppig reisende eller en førstegangsbesøker, dekker flyplassens fasiliteter behovene til alle passasjerer, noe som gjør reisen din til en hyggelig.


Ba flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Ba flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

BFJ kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Ba flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Ba flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 55m süren ve Boeing 737 Passenger ile gerçekleştirilen Beijing Daxing International (PKX) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Ba flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 6 taşıyıcı, Ba flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Loong Air, Gestair, Juneyao Airlines, Colorful GuiZhou Airlines, China United Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Ba şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Ba şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Ba flyplass (BFJ) tercih ederler.

Ba yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella