Spesialtilbud på flyvninger fra Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn (AUS)

Direkteflyvninger til 91 destinasjoner betjenes av 18 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode AUS
By Austin
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn
Breddegrad 30.197429
Lengdegrad -97.666306
Nettsted Austintexas.gov
Vis på kart Google maps
Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn
Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn
Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn
Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn
Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn
Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn

Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn

Austin-Bergstrom internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn er et viktig transportknutepunkt som ligger like sørøst for sentrum av Austin, Texas. Med over 15 millioner passasjerer som passerer gjennom portene hvert år, tilbyr flyplassen et bredt spekter av fasiliteter og tjenester i verdensklasse for å sikre en komfortabel og effektiv reiseopplevelse for alle.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker

  Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn har en rekke innsjekkingsskranker som er praktisk plassert i både Barbara Jordan- og South-terminalene. Passasjerer kan enkelt finne sine respektive flyselskaper for å sjekke inn for sine flyreiser.

 • Shopping og servering

  Reisende kan nyte et mangfoldig utvalg av butikker og restauranter overalt flyplassen. Fra å ta en rask matbit til å bla gjennom taxfree-butikker, det er noe for enhver smak.

 • Lounges

  Austin-Bergstrom International Airport tilbyr førsteklasses lounger hvor passasjerene kan slappe av, slappe av og ta igjen jobben. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis Wi-Fi, ladestasjoner og forfriskninger.

 • Minibanker og valutaveksling

  For ekstra bekvemmelighet har flyplassen flere Minibanker og valutaveksling er tilgjengelig. Reisende kan enkelt få tilgang til lokal valuta eller ta ut kontanter etter behov.

Transporttjenester

 • Leiebiler

  Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn er vert for flere kjente bilutleiefirmaer, som gir passasjerene et bredt spekter av alternativer. Besøkende kan enkelt leie et kjøretøy for å utforske Austin og områdene rundt.

 • Shuttle og drosjer

  Passasjerer kan få tilgang til en rekke skytteltjenester og drosjer rett utenfor terminalbygningene, som tilbyr praktisk transport til Austin sentrum og andre destinasjoner.

 • Offentlig transport

  Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn er godt forbundet med byens publikum transportsystem. Reisende har lett tilgang til busser og tog, noe som gir en kostnadseffektiv og miljøvennlig måte å komme seg rundt på.

 • Parkering

  Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter, inkludert kortsiktige, langsiktige og overbygde parkeringsplasser. Passasjerer kan parkere kjøretøyene sine sikkert mens de reiser, med enkel tilgang til terminalene.

Tilleggstjenester

 • Wi-Fi

  Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalbygningene, slik at passasjerer kan holde kontakten og følge med på jobb eller underholdning under reisen.

 • Tapt og funnet

  I det uheldige tilfellet skulle miste eiendeler, har flyplassen en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerene med å hente gjenstandene sine.

 • Medisinske fasiliteter

  Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn kan skryte av medisinske fasiliteter, inkludert førstehjelp, sykepleierom og apotek, som sikrer trivsel og komfort for alle reisende.

 • Informasjonsskranker

  Hvis passasjerer trenger hjelp eller informasjon, er det vennlige personalet ved informasjonsskrankene lett tilgjengelig på hele flyplassen for å svare på spørsmål eller bekymringer.


Sıkça Sorulan Sorular

Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu AUS ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 10h 10m süren ve Airbus A330-300 ile gerçekleştirilen Frankfurt International Airport (FRA) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 18 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Southwest Airlines, American Airlines, United Airlines, Delta Air Lines, Alaska Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Austin şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Austin şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn (AUS) tercih ederler.

Austin yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar: Austin-Bergstrom internasjonale lufthavn (AUS)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella