Spesialtilbud på flyvninger fra Aurillac – Tronquières flyplass (AUR)

Utforsk 1 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Aurillac – Tronquières flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ORY Paris

3 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris

Aurillac – Tronquières flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Aurillac – Tronquières flyplass
Flyplass (IATA) kode AUR
By Aurillac
Land France (FR)
Fullstendig plassering Aurillac – Tronquières flyplass
Breddegrad 44.897781
Lengdegrad 2.420698
Vis på kart Google maps

Aurillac? Tronquières flyplassfasiliteter og tjenester

Aurillac? Tronquières flyplass er en liten regional flyplass som ligger i regionen Auvergne-Rhone-Alpes i Frankrike. Til tross for størrelsen tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel opplevelse for passasjerene.

Terminalfasiliteter

 • Ventesalong: Flyplassen tilbyr en romslig og komfortabel ventesalong hvor passasjerene kan slappe av før flyreisen.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig på flyplassen, som serverer en rekke snacks, måltider og drikkevarer.
 • Butikker: Reisende kan bla gjennom utvalget av avgiftsfrie butikker, boutiquer og nærbutikker for å kjøpe siste liten gaver, suvenirer eller reiseutstyr.
 • Minibank og valutaveksling: Det er en minibank tilgjengelig for kontantuttak, samt valutavekslingstjenester for internasjonale reisende.
 • Wi-Fi: Passasjerer kan nyte gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at de kan holde kontakten mens de er på flyplassen.
 • Informasjonsskranke: En bemannet informasjonsskranke er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eller forlagte eiendeler, en dedikert tapt og funnet-avdelingen er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med å hente varene sine.

Baketransport

 • Drosjene: Drosjer er lett tilgjengelige utenfor terminalen for å frakte passasjerer til ønsket destinasjon.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer har skrivebord på flyplassen, slik at passasjerer enkelt kan leie et kjøretøy for oppholdet i Aurillac.
 • Shuttletjenester: Noen hoteller og feriesteder i området tilbyr skytteltjenester til og fra flyplassen for sine gjester.
 • Offentlig transport: Det er buss- og togtjenester tilgjengelig i nærheten av flyplassen, noe som gir praktiske transportmuligheter for reisende.

Spesialhjelp

 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for å ta imot passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger, inkludert tilgjengelige toaletter, ramper og heiser.
 • Hjelp til rullestolbrukere.: Passasjerer som trenger rullestolassistanse kan be om det på forhånd eller ved ankomst på flyplassen.
 • Spesielle diettbehov: Spisealternativer for passasjerer med spesifikke diettbehov, som vegetarisk eller glutenfri, er tilgjengelig på forespørsel.
 • Medisinske tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner er det et medisinsk senter på flyplassens område.
 • Barne- og familiefasiliteter: Flyplassen tilbyr stellefasiliteter for babyer, en utpekt lekeområde for barn og familievennlige tjenester for å sikre en komfortabel reise for familier med små barn.

Enten du er på forretningsreise eller feriereise, kan Aurillac? Tronquières flyplass er forpliktet til å gi en hyggelig og praktisk reiseopplevelse. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester kan passasjerer nyte en problemfri reise fra start til slutt.


Sıkça Sorulan Sorular

Aurillac – Tronquières flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Aurillac – Tronquières flyplass belirlenmiş IATA kodu AUR ile tanımlanır.

Aurillac – Tronquières flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Aurillac – Tronquières flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Aurillac – Tronquières flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Aurillac – Tronquières flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Air Franc ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Aurillac şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Aurillac şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Aurillac – Tronquières flyplass (AUR) tercih edilen seçenektir.

Aurillac çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Aurillac civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella