Rimelige flyvninger fra Auckland flyplass (AKL)

Non-stop flyvninger til 57 destinasjoner via 23 forskjellige flyselskaper

Auckland flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Auckland flyplass
Flyplass (IATA) kode AKL
By Mangere
Land New-Zealand (NZ)
Fullstendig plassering Auckland flyplass
Breddegrad -36.999261
Lengdegrad 174.787905
Nettsted Aucklandairport.co.nz
Vis på kart Google maps
Auckland flyplass
Auckland flyplass
Auckland flyplass
Auckland flyplass
Auckland flyplass
Auckland flyplass

Auckland flyplass

Auckland Airport Facilities and Services

Auckland Airport, som ligger i Mangere, er den primære internasjonale inngangsporten til New Zealand. Den betjener millioner av passasjerer hvert år, og tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og effektiv reiseopplevelse. Her er et glimt av hva du kan forvente på Auckland Airport:

Terminals

Auckland Airport har to hovedterminaler: International Terminal og Domestic Terminal. Den internasjonale terminalen tar seg av internasjonale flyvninger, mens innenriksterminalen håndterer innenlandsflyvninger. Begge terminalene er godt utstyrt med moderne fasiliteter og designet for å imøtekomme behovene til reisende.

Detaljhandel og servering

Reisende kan nyte en flott shopping- og spiseopplevelse på Auckland flyplass. Terminalene huser en rekke butikker, alt fra luksusmerker til lokale butikker, og tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert mote, elektronikk og suvenirer. I tillegg finnes det mange kafeer, restauranter og barer hvor reisende kan ta en rask matbit eller nyte et deilig måltid før eller etter flyreisen.

Lounges

Auckland Airport tilbyr flere salonger som gir en komfortabel og eksklusiv plass for passasjerer å slappe av og slappe av. Disse salongene tilbyr fasiliteter som gratis mat og drikke, Wi-Fi-tilgang, dusjer og forretningsfasiliteter. Passasjerer kan enten få tilgang til disse loungene gjennom flyselskapets lojalitetsprogrammer eller ved å kjøpe et loungepass.

Wi-Fi og tilkobling

Å holde seg tilkoblet er viktig når du reiser, og Auckland Airport forstår dette. Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalene, slik at passasjerer kan surfe på internett, sjekke e-posten deres eller få kontakt med kjære mens de venter. Det er også tilgjengelige ladestasjoner for å sikre at enhetene dine er fulladet før flyturen.

Transport

Auckland Airport tilbyr ulike transportalternativer til og fra flyplassen. Det er mange bilutleiefirmaer lokalisert i begge terminalene, som gir reisende bekvemmeligheten av å ha sitt eget kjøretøy. Drosjer og samkjøringstjenester er lett tilgjengelige, og tilbyr en praktisk dør-til-dør transportløsning. I tillegg er det flere buss- og skytteltjenester som opererer mellom flyplassen og ulike destinasjoner i Auckland.

Spesialhjelp

Auckland Airport streber etter å gjøre reiser tilgjengelig for alle passasjerer. Flyplassen tilbyr en rekke tjenester for reisende med funksjonshemminger og spesielle behov. Disse tjenestene inkluderer tilgjengelige toalettfasiliteter, rullestolassistanse, dedikerte parkeringsplasser og spesialutstyr om nødvendig.

Reiseinformasjon

Reisende kan enkelt finne informasjonen de trenger gjennom informasjonsskranker som er strategisk plassert overalt. terminalene. Det vennlige flyplasspersonalet er tilgjengelig for å hjelpe med spørsmål angående flyreiser, bagasje, flyplassfasiliteter eller transportalternativer.

Auckland Airport tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester som imøtekommer de ulike behovene til reisende. Fra moderne terminaler og et stort utvalg av detaljhandel og spisesteder til praktiske transportløsninger og spesielle assistansetjenester, har Auckland Airport som mål å tilby en sømløs og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer.


Sıkça Sorulan Sorular

Auckland flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Auckland flyplass belirlenmiş IATA kodu AKL ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Auckland flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 17h 10m süren ve Airbus A380-800 Passenger ile gerçekleştirilen Dubai International Airport (DXB) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Auckland flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Auckland flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 23 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Air New Zealand, Jetstar, Air Chathams, Qantas, LATAM Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Mangere şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Mangere şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Auckland flyplass (AKL) tercih edilen seçenektir.

Mangere yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar: Auckland flyplass (AKL)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella