Spesialtilbud på flyvninger fra ATMA Atyrau flyplass (GUW)

Utforsk 10 steder med 4 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı ATMA Atyrau flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ALA Almaty

3-5 flyvninger per dag

2t 45m Vis pris
NQZ Tselinograd

2-4 flyvninger per dag

2t 20m Vis pris
SCO Aktau

1-2 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
AKX Aktobe

2 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
CIT Shymkent

1 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris
IST Arnavutköy

1 flyvninger per dag

3t 53m Vis pris
AMS Haarlemmermeer

1 flyvninger per dag

6t 40m Vis pris
SVO Khimki
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 5m Vis pris
KUT Kutaisi
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris
SSH Sharm El Sheikh
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 55m Vis pris

ATMA Atyrau flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn ATMA Atyrau flyplass
Flyplass (IATA) kode GUW
By Atyrau
Land Kazakhstan (KZ)
Fullstendig plassering ATMA Atyrau flyplass
Breddegrad 47.120278
Lengdegrad 51.825833
Nettsted Atyrauairport.com
Vis på kart Google maps

ATMA Atyrau Airport fasiliteter og tjenester

ATMA Atyrau Airport, som ligger i Atyrau, Kasakhstan, er en moderne og velutstyrt flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse for sin passasjerer. Enten du ankommer, drar eller reiser gjennom ATMA Atyrau Airport, her er noen viktige fasiliteter og tjenester du kan forvente:

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: ATMA Atyrau Airport tilbyr flere innsjekkingsskranker for å lette en smidig innsjekkingsprosess for passasjerer. Det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe med spørsmål eller bekymringer.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen har effektive bagasjehåndteringssystemer på plass for å sikre at bagasjen din blir håndtert forsiktig og levert umiddelbart ved ankomst.
 • Sikkerhet og skikker: ATMA Atyrau lufthavn opprettholder strenge sikkerhetstiltak for å sikre sikkerhet og velvære for alle passasjerer. Dedikerte tollere er også til stede for å fremskynde fortollingsprosessen.
 • Tollfri shopping: For de som ønsker å hengi seg til litt detaljhandel, tilbyr flyplassen et utvalg av avgiftsfrie butikker hvor du kan kjøpe en utvalg av produkter, inkludert parfymer, kosmetikk, alkohol og tobakk til avgiftsfrie priser.
 • Spisealternativer: ATMA Atyrau Airport har en restaurant og kafeer hvor passasjerene kan nyte en rekke deilige måltider, snacks og drikkevarer før eller etter flyet.

Passasjertjenester

 • Flyinformasjon: Informasjonsskranker og digitale skjermer er strategisk plassert over hele flyplassen for å holde passasjerene informert om status for flyreisene deres, inkludert gatetilordninger, avgangs- og ankomsttider, og eventuelle forsinkelser eller kanselleringer.
 • Transport: Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer til og fra sentrum, inkludert drosjer og skytteltjenester. Bilutleie er også tilgjengelig for passasjerer som foretrekker å kjøre selv.
 • Minibank og valutaveksling: ATMA Atyrau Airport gir tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester, noe som gjør det praktisk for passasjerer å ta ut kontanter eller veksle penger for deres reisebehov.
 • Bagasjeoppbevaring: Hvis du har en lang pause eller ønsker å utforske byen uten bagasjen, tilbyr flyplassen bagasjeoppbevaring der du trygt kan oppbevare bagasjen i en bestemt varighet.
 • Medisinsk assistanse: Medisinske fasiliteter og opplærte ansatte er tilgjengelige på flyplassen for å gi øyeblikkelig medisinsk hjelp i nødstilfeller eller mindre helseproblemer.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: ATMA Atyrau Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang på hele terminalene, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære. I tillegg er ladestasjoner tilgjengelig for passasjerer for å lade sine elektroniske enheter.

ATMA Atyrau Airport streber etter å gi en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sine moderne fasiliteter og spekter av tjenester, sørger flyplassen for at reisen din begynner og slutter jevnt. Enten du er en forretningsreisende eller en turist som besøker Atyrau, kan du forvente en høy standard på service på ATMA Atyrau flyplass.


ATMA Atyrau flyplass Sıkça Sorulan Sorular

ATMA Atyrau flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

GUW kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından ATMA Atyrau flyplass için atanmıştır.

ATMA Atyrau flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

ATMA Atyrau flyplass ile Amsterdam Airport Schiphol (AMS) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 6h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

ATMA Atyrau flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 4 taşıyıcı, ATMA Atyrau flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Air Astana, SCAT Airlines, Aeroflot, Qazaq Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Atyrau şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Atyrau şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla ATMA Atyrau flyplass (GUW) tercih ederler.

Atyrau çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Atyrau civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella