Rimelige flyvninger fra Asmara internasjonale flyplass (ASM)

Non-stop flyvninger til 5 destinasjoner via 5 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Asmara internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ADD Addis Abeba

2 flyvninger per dag

1t 23m Vis pris
DXB Dubai

1 flyvninger per dag

3t 35m Vis pris
KRT Khartoum

1 flyvninger per dag

0t 10m Vis pris
CAI Kairo

1 flyvninger per dag

2t 50m Vis pris
IST Arnavutköy

1 flyvninger per dag

4t 50m Vis pris

Asmara internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Asmara internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode ASM
By Asmara
Land Eritrea (ER)
Fullstendig plassering Asmara internasjonale flyplass
Breddegrad 15.285000
Lengdegrad 38.901667
Vis på kart Google maps

Asmara International Airport Fasiliteter og tjenester

Asmara International Airport, som ligger i hovedstaden Eritrea, fungerer som hovedporten for både innenlands- og internasjonale flyvninger. Flyplassen er stolt av å tilby en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel opplevelse for reisende. Her er noen av de fremragende tilbudene:

Moderne terminalbygning

Flyplassens terminalbygning tilbyr et moderne og romslig miljø for passasjerer. Med sin veldesignede layout, komfortable sittegrupper og store vinduer kan reisende slappe av og nyte flyplassens estetikk mens de venter på flyreisene.

Duty-Free Shopping

Asmara Den internasjonale flyplassen har en rekke avgiftsfrie butikker, slik at passasjerene kan unne seg litt detaljbehandling før avgang. Fra luksusmerker til lokalt håndverk, reisende kan finne et bredt spekter av produkter til konkurransedyktige priser, noe som gjør det til et ideelt sted for siste liten suvenirshopping eller bare for å utforske det mangfoldige tilbudet.

Restauranter og kafeer

For de som ønsker å ta en matbit eller nyte en drink, huser flyplassen ulike restauranter og kafeer. Besøkende kan velge fra et utvalg av internasjonale og lokale retter, slik at det er noe for enhver smak. Enten det er en rask kaffe eller et komplett måltid, passer flyplassens spisemuligheter for alle preferanser.

Lounges

Passasjerer som leter etter en mer eksklusiv og komfortabel opplevelse, kan få tilgang til flyplassloungene. Disse salongene tilbyr en rolig setting hvor reisende kan slappe av før flyturen. Med bekvemmeligheter som komfortable sitteplasser, gratis Wi-Fi og forfriskninger gir disse salongene et luksuriøst miljø for en avslappende reise.

Bank og valutaveksling

Asmara International Airport gir reisende med praktiske bank- og valutavekslingstjenester. Flere banker og vekslingskontorer er plassert i terminalbygningen, slik at passasjerene kan håndtere sine økonomiske behov effektivt. Dette sikrer at reisende har tilgang til lokal valuta eller kan håndtere nødvendige økonomiske transaksjoner med letthet.

Bilutleie

For reisende som ønsker å utforske byen eller landet i sitt eget tempo, flyplassen tilbyr bilutleie. Ulike kjente bilutleiefirmaer har pulter i terminalen, noe som gjør det praktisk for passasjerer å ordne med transport ved ankomst. Denne tjenesten lar besøkende ha friheten og fleksibiliteten til å utforske Eritrea etter sin egen timeplan.

Transportalternativer

Transport til og fra flyplassen er lett tilgjengelig. Drosjer og biltjenester er lett tilgjengelige, noe som sikrer at reisende enkelt kan nå sine destinasjoner. Alternativt, for de som foretrekker offentlig transport, finnes det også busstjenester som kobler flyplassen til sentrum og andre områder.

Kundeservice av høy kvalitet

Asmara International Airport er stolt av seg selv på å tilby utmerket kundeservice for å sikre en positiv opplevelse for alle passasjerer. Vennlige og profesjonelle medarbeidere er lett tilgjengelige for å hjelpe reisende og adressere eventuelle spørsmål eller bekymringer de måtte ha under oppholdet på flyplassen.

Asmara International Airport tilbyr en rekke førsteklasses fasiliteter og tjenester som bidrar til en hyggelig og effektiv reiseopplevelse. Fra sin moderne terminalbygning og variasjon av shopping- og spisesteder til praktiske banktjenester og transportmuligheter, streber flyplassen etter å møte behovene og preferansene til alle passasjerer.


Sıkça Sorulan Sorular

Asmara internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Asmara internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu ASM ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Asmara internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 4h 50m süren ve A321neo ile gerçekleştirilen Istanbul Airport (IST) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Asmara internasjonale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Asmara internasjonale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 5 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Ethiopian Airlines, Tarco Air, flydubai, EgyptAir, Turkish Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Asmara şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Asmara şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Asmara internasjonale flyplass (ASM) tercih ederler.

Asmara yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella